Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

nexus

Original poster
Vip Team
Pro Member
Jul 2, 2013
550
12
18
Αθήνα
Είχε πέσει το μάτι μου στην συγκεκριμένη μπάρα θόλων της Ford: https://fordaccessories.gr/ford-performance-parts/ανάρτηση-επιδόσεων/κιτ-βραχίονα-πύργου-γονάτου/2289567?model=fiesta&year=2012 και αποφάσισα να την δοκιμάσω.
Η εγκατάσταση είναι εύκολη, με μόνη δυσκολία το κόψιμο ενός μικρού μέρους από το κομμάτι που κρατάει την μπαταρία στο επάνω μέρος.
Μαζί με την μπάρα έρχονται και αναλυτικές οδηγίες από την Ford για την εγκατάσταση που κάνουν τα πράγματα αρκετά εύκολα. Αναγράφονται και όλες οι ροπές σύσφιξης των βιδών, κάτι πολύ σημαντικό.
Το αποτέλεσμα οπτικά είναι αυτό:
IMG_2459.jpg

Στο πίσω μέρος, το αμάξι φόραγε ήδη την μπάρα στήριξης της mishimoto: https://www.mishimoto.eu/mmstb-fist-14tb-install-video.html

Η προσθήκη της μπάρας θόλων μπορώ να πω ότι βελτίωσε σημαντικά την συμπεριφορά του αμαξιού στις στροφές. Φαίνεται να έχει δέσει περισσότερο πλέον το μπροστινό μέρος, και το αμάξι είναι πιο πρόθυμο να ακολουθήσει τις εντολές του τιμονιού. Το πάτημα του θεωρώ ότι έχει βελτιωθεί αρκετά.
Πιστεύω ότι αξίζει σαν αναβάθμιση, και σαν γνήσιο εξάρτημα Ford, είναι σίγουρο ότι δεν θα έχεις θέματα ούτε με την εγκατάσταση ούτε με την εγγύηση.
 
  • Like
Αντιδράσεις: pk91

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread