Καλώς ήλθατε στο ανανεωμένο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για λόγους ασφαλείας για να μπορέσετε να συνδεθείτε θα πρέπει να κάνετε επαναφορά κωδικού βάζοντας το e-mail που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας.
Επαναφορά κωδικού
  Guest viewing is limited
  • You have a limited number of page views remaining
  • 0 guest views remaining

nexus

Original poster
Vip Team
Pro Member
Jul 2, 2013
541
2
18
Αθήνα
Είχε πέσει το μάτι μου στην συγκεκριμένη μπάρα θόλων της Ford: https://fordaccessories.gr/ford-performance-parts/ανάρτηση-επιδόσεων/κιτ-βραχίονα-πύργου-γονάτου/2289567?model=fiesta&year=2012 και αποφάσισα να την δοκιμάσω.
Η εγκατάσταση είναι εύκολη, με μόνη δυσκολία το κόψιμο ενός μικρού μέρους από το κομμάτι που κρατάει την μπαταρία στο επάνω μέρος.
Μαζί με την μπάρα έρχονται και αναλυτικές οδηγίες από την Ford για την εγκατάσταση που κάνουν τα πράγματα αρκετά εύκολα. Αναγράφονται και όλες οι ροπές σύσφιξης των βιδών, κάτι πολύ σημαντικό.
Το αποτέλεσμα οπτικά είναι αυτό:
IMG_2459.jpg

Στο πίσω μέρος, το αμάξι φόραγε ήδη την μπάρα στήριξης της mishimoto: https://www.mishimoto.eu/mmstb-fist-14tb-install-video.html

Η προσθήκη της μπάρας θόλων μπορώ να πω ότι βελτίωσε σημαντικά την συμπεριφορά του αμαξιού στις στροφές. Φαίνεται να έχει δέσει περισσότερο πλέον το μπροστινό μέρος, και το αμάξι είναι πιο πρόθυμο να ακολουθήσει τις εντολές του τιμονιού. Το πάτημα του θεωρώ ότι έχει βελτιωθεί αρκετά.
Πιστεύω ότι αξίζει σαν αναβάθμιση, και σαν γνήσιο εξάρτημα Ford, είναι σίγουρο ότι δεν θα έχεις θέματα ούτε με την εγκατάσταση ούτε με την εγγύηση.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread