Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
41
παντού και πουθενά
Αν λες για τον Νικολα,δεν ειναι θερμαινομενα αλλα εχουν απο κατω την υποδοχη για να να μπει το καλωδιο και η αντισταση.Και τα δικα σου πρεπει να εχουν.

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
38
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Τα δικά μου δεν έχουν,
απλά κοίταξα πάλι τα μπεκ και το απλό έχει 4,7e και αυτό που ονομάζει θερμαινόμενο (το δείχνει στην εικόνα με καλώδιο) έχει 5,6e
δεν ξέρω τώρα τι παρέχει το θερμαινόμενο,αλλά αν είναι ίδιο με αυτό που πήρε ο Νίκος (αν θυμάμαι καλά 18e τα πήρε) έχει διαφορά μεγάλη στην τιμή

οι τιμές είναι λιανική με φπα

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
Καλησπέρα παιδιά ...εδώ και μήνες έχω ένα θεματάκι με τα πιτσιλιστιρια μου ...μετά από κάθε βόλτα σχεδόν παρκάρω το αμάξι και βλέπω ότι τα πιτσιλιστιρια έχουν αρχίσει και τρέχουν νερό όχι συνεχεια αλλα δακρύζουν όσο χρειάζεται για να γίνετε χαλια το καπό κάθε φορα ακόμα και αν δεν τα έχω χρησιμοποίησei !!!
Να πω επίσης ότι έχω βάλεi τα πιτσιλιστιρια από το focus τα οποια πετάνε το νερό σαν βεντάλια αλλα δεν νομίζω να έχουν κάποια σχέση γιατί και στα μαμά μου έκανε το ίδιο !!!
Έχει κάποιος καμια ιδέα?

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
28
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Πανο υπαρχουν κατι "ανεπιστροφες βαλβιδες" οι οποιες για να ανοιξουν και να περασει το νερο θελουν καποια πιεση περιπου 2 bar οποτε οταν λειτουργει το μοτερακι σου για να ψεκασει θα ανοιγει γιατι εχεις πανω απο 2 bar και θα ψεκαζει κανονικα και οταν σταματαει το μοτερακι θα κλεινει η βαλβιδα και δεν θα εχεις -δακρυα-...σαν κοστος υπολογιζε κοντα στα 10€ την βαλβιδα και αλλα 4-5€ τους συνδεσμους ταχειας για να ενωσεις παλι το σωληνα εκει που θα το κοψεις...
Εγω αυτη την λυση θα επελεγα εαν ειχα το ιδιο θεμα....

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
αυτό το κάνει σε όλους μας??? η μονο σε εμενα τρέχει ... δυστυχώς δεν παίζει να δώσω 30-40 euro για να μην μου δακρύζουν τα πιτσιλιστιρια ... :S

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
28
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Και σε εμενα το κανει αλλα μονο οταν τα χρησιμοποιω ;) αλλα θα φτιαξω αυτη την πατεντα και τελος!!!επισης δεν μιλαμε για 30-40€ κοστος αλλα για 15€ το πολυ!!!!

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
σε εμενα το εκανε και μπροστα και πισω αλλα ξαφνικα σταματησε να το κανει...
το εκανε συνηθως καλοκαιρι με πολυ ζεστη...περισυ ομως το καλοκαιρι μεχρι σημερα εχει σταματησει....

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
41
Αθήνα
Και εμένα το έκαναν μία φορά.
Δέν τα χρησιμοποίησα εκείνη τη μέρα και το μόνο μεμπτό που θυμάμαι,είναι οτι έκανα Σκαραμαγκά-Αιγάλεω με τον δείκτη κολλημένο στα κόκκινα...
Universal ανταλλακτικό είναι αν δέν κάνω λάθος και το βάζουν απο το '11 και στο Fiesta.
http://www.ebay.co.uk/itm/230932323593?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
41
Αθήνα
Απο άδεια κυκλοφορίας ή απο το Ford ETIS το είδες; (πχ το δικό μου κατασκευάστηκε 08/05/2009 και έχει 09/06/09 στην άδεια)
Εκτός και αν μιλάμε για παραλλαγές στα Αγγλικά πακέτα εξοπλισμού...

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Panos_MK7 said:
παιδια ερωτηση ..το μπεκ για το πισω τζαμι ειναι ρυθμιζόμενο?
απ οσο γνωριζω ειναι σταθερο και δεν ρυθμιζεται. Σκεφτεσαι να κανεις κατι;

Nikpap8888

Rookie
MK7
Feb 28, 2021
12
3
3
Μοντέλο
MK7
K
Τα δικά μου δεν έχουν,
απλά κοίταξα πάλι τα μπεκ και το απλό έχει 4,7e και αυτό που ονομάζει θερμαινόμενο (το δείχνει στην εικόνα με καλώδιο) έχει 5,6e
δεν ξέρω τώρα τι παρέχει το θερμαινόμενο,αλλά αν είναι ίδιο με αυτό που πήρε ο Νίκος (αν θυμάμαι καλά 18e τα πήρε) έχει διαφορά μεγάλη στην τιμή

οι τιμές είναι λιανική με φπα
Καλησπέρα φίλε αν έχεις τον κωδικό από τα απλά πες μου και εμένα να ξέρω πως θα τα βρω. Ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: vtfiesta

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread