Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
41
παντού και πουθενά
Εγω σε μκ7 που εχω δει ετσι φευγαλεα(ηταν και βραδυ) αν δεν κανω λαθος του συνοδηγου που ψεκαζε εφευγε λιγο προς τα δεξια το νερο.Σε γενικες γραμμες ωραιο ειναι.

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
Και τα δικά μου είναι από το new focus. Δεν είναι θερμαινόμενα αλλά έχουν την υποδοχή για την αντίσταση με το καλώδιο που μπαίνει μέσα.
Σίγουρα είναι καλύτερα σε σχέση με τα μαμά απλά νιώθω ότι δεν έχουν  μεγάλη πίεση. Θα τα ήθελα λίγο πιο δυνατά στο ψέκασμα. Η βεντάλια τους είναι λίγο πιο μεγάλη με αποτέλεσμα να πιτσιλάνε λίγο πιο έξω από τις διαστάσεις του παρμπρίζ!

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
καλησπέρα παιδιά .

Και εγώ σήμερα αγόρασα τα γνήσια "πιτσιλιστιρια" και οι τιμές είναι περίπου ίδιες με αυτές που είπε ο ανδρέας .

Όλα καλά , εύκολα και η τοποθέτηση 2 λεπτά δουλειά .

Το μονο ψιλό θεματάκι είναι ότι επειδή το focus έχει μεγαλύτερο parpriz τα "πιτσιλιστιρια" πετάνε αρκετό νερό και εκτος του parpriz με αποτέλεσμα να πιάνει και ουρανό και μέχρι και τα τζαμια τον επιβατών πίσω ... δεν ξέρω αν μπορούμε να τα κάνουμε να πετάνε πιο κλειστά το νερό .... ξέρει κανεις ?

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
44
Βόλος
νομίζω μπορείς να το ρυθμίσεις πάνω κάτω με μια καρφίτσα. πρόσεχε μόνο μην σπάσεις την καρφίτσα μέσα.

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
Απ ότι έχω δει, δυστυχώς δεν ρυθμίζουν. Θα το τσεκάρω πιθανών την Κυριακή και θα ενημερώσω.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
Εγώ σκέφτομαι  την παρασκεκή που θα παω για σερβίς να αλλάξω το πιτσιλήστηρη του οδηγού μόνο...

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Μονο το ενα; να βαλεις δηλαδη αυτο που λενε τα παιδια παραπανω; αν τα αλλαξεις βαλτα και τα δυο να πιτσιλαει ομοιομορφα

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
το λεω γιατι βασικα στη μερια του οδηγου το χρειαζεται περισσοτερο καποιος!στου συνοδηγου,μια χαρα ειναι κ το μαμα!

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
41
παντού και πουθενά
Δεν ρυθμιζονται αυτα,ειναι σταθερα.Δεν ξερω αν στου συνοδηγου μπορεις να βουλωσεις την μια τρυπα την ακριανη ωστε να μην πεταει νερο  οπου να'ναι.Η αλλιως θα πρεπει καποιος να κανει πατεντα ωστε να αλλαξει την κλιση που εχουν...

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
το θέμα είναι ότι δεν πετάει νερό από 2 μυτάκια όπως τα μαμά "πιτσιλιστιρια" η αυτά που ξέρουμε σε όλα τα αυτοκίνητα.... έχει απλά μια μικρή χαραμάδα και πετάει από εκεί νερό ...

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Απο χθες φοραει και ο δικος μου φιεσταρος και καινουργια μπεκ πλυστικης!! Θα ηθελα να ευχαριστησω τον Μπαμπη για την τοποθετηση!!

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα! Εδω ειναι και μια φωτο πως φαινεται

DSC01940.jpg

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
τα μπεκακια για να βγουν χρειαζεται να βγει η επενδυση του καπο ή με καποιο κατσαβιδι βγαινουν απο πάνω?

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Οπως ειπε και ο Πανος δεν την βγαζεις ολη μονο απο την κατω μερια για να εχεις προσβαση! τουλαχιστον εγω ετσι το ειδα

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
28
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Καλοριζικα να ειναι Γρηγορη.....!!!Ζαφειρη ξεκουμπονεις λιγο την επενδυση απο την μια μερια και χωραει το χερι σου για να κανεις ευκολα την δουλεια σου|!!δεν ειναι αναγκη να την βγαλεις ολη!!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread