Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

AndreasA

Original poster
Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Ανοίγω αυτο το θέμα, Για να σας πω ότι απο χθες το αυτοκίνητο μου και το αυτοκίνητο του Μαριου φοράνε μπεκ πλυστικής (πιτσιλιστηρια) που πετάει το νερό σαν βεντάλια και όχι αυτές τις δυο γραμμές που πεταγε! Είναι κάτι πολυ πιο βολικό και πρακτικό για τον καθαρισμό του παρμπρίζ! Και αρκετά οικονομικό!

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
44
Βόλος
ωραία μαγκιά. έτσι είναι και εμένα και πιστεύω είναι καλύτερα

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
35
Λαμία
Μπραβο παιδια, το εχει κ ο Mits του πατερα μ κ οντως ειναι πολυ καλυτερο ετσι!!

AndreasA

Original poster
Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Το κόστος είναι πολυ χαμηλό! 10 ευρω έχουν και τα 2! Εγω τα πηρα 7! Η τοποθέτηση είναι απλή! Βγάζεις τα παλιά και βάζεις τα καινουρια! Βγαίνουν πολυ εύκολα πάνω απο το καπω, ξεσυνδεουμε και το σωληνακι και συνδέουμε το καινούριο μπεκ! Η αγορά έγινε απο κατάστημα γνησιων ανταλλακτικών ford, γιατι τα μπεκ είναι απο το νέο focus!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Mόνο που αυτά είναι θερμαινόμενα και ακριβότερα. Τα μη θερμαινόμενα συμφέρουν καλύτερα (μια και που τα fiesta δεν έχουν τέτοιο σύστημα)  ;)

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
34
Peiraeus
"Εξυπηρετικη" μοντα νομιζω...Εγω την προηγουμε φορα παλευα 10 ωρες να φτιαξω τα πιτσιλιστιρια και ακομα βαρανε λιγο στον γαμο του καραγκιοζη.... tease

AndreasA

Original poster
Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Στο 7αρι βαρανε μια χαρα! Στο 6αρι θέλει μια μικρή πατέντα!

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
κάτι μου λέει θα τα πάρω σύντομα :p γιατί έχω ένα μικρό κoλυμα εγώ με τα "πιτσιλιστιρια" που πετάνε νερό μονο σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Αντρεα ειναι σαν αυτα που ανεφερε πιο πανω ο Μπαμπης;

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
καποιο λινκ για παραγγελια απο ελλαδα εχουμε?

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
28
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
kostg said:
Mόνο που αυτά είναι θερμαινόμενα και ακριβότερα. Τα μη θερμαινόμενα συμφέρουν καλύτερα (μια και που τα fiesta δεν έχουν τέτοιο σύστημα)  ;)

Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ομως να σου βγαλει μια γραμμη ενας ηλεκτρολογος με ενα κουμπακι μεσα και να εχεις και θερμενομενα ;) λογικα για μερικα μελη μας εκτος αττικη ή σε καποιο ταξιδι σε χιονι ή παγετο ειναι πολυ χρησιμα!!!

οσο για αυτα τα πιτσιλιστιρια:Αντρεα η βενταλια που ψεκαζουν ειναι ΜΟΝΟ στο τζαμι ή φευγει και λιγο πανω(στον ουρανο)?

AndreasA

Original poster
Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Όχι Μιχάλη δεν φτάνει ουρανό! Είναι κ καθαρό το αμάξι για να τραβηξω ένα βιντεακι! Ζαφειρη είναι γνήσιο ανταλλακτικά ford! Το μόνο που μπορώ να βρω είναι ο κωδικός ανταλλακτικου απο το σακουλακι αν έχω η να μας το βρει ο Ιάκωβος! Γρηγοραρε δεν το είδα το λινκ του Μπαμπη, αλλα απ´ότι λέει ο Κώστας εμάς δεν είναι θερμενομενο!

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
34
Peiraeus
θελω κι εγω ρε παιδες....Αντε να κανονιστουμε για καμια ομαδικη σε πιτσιλιστιρια.... :D Δεν ειναι μεγαλο το κοστος εξαλλου... ;)

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
θα παρω τλφ στη φορντ την δευτερα να μαθω τιμη... ειναι για το focus του 2011 ετσι?

AndreasA

Original poster
Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
0
άρης
Αν διαβάσεις τα αρχικά μου ποστ, αναγραφω την τιμη τους! Έχει σκαρτο πενταευρω το ένα! Δλδ ένα δεκαρικο περίπου το σετ!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread