Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

fiestakias1000

Rookie
MK7.5
Aug 8, 2024
11
1
3
Μοντέλο
MK7.5
Τελικά ο εμβαπτιζομενος ιμάντας ηταν μεγάλη πατάτα, ας έβαζαν καδένα στη τελική , βουτηγμένο στο λάδι να βουλώνει η αντλία λαδιού και να υπάρχει κίνδυνος πάρεις μοτέρ στο χέρι από τα γρεζια ,και μεγάλο κόστος συντήρησης,παλιά δίναμε στην αντιπροσωπεία Μαξ 300€ για αλλαγή ιμάντα και τώρα θέλει χιλιάρικο για δεκαετίας αμάξι, λυπάμαι αλλά έχω απογοητευτεί.
προσωπικη μου άποψη.
Αδερφέ έχεις δίκιο... Και εγώ θα πρέπει να τον αλλάξω μέχρι τέλος του χρόνου και ο μηχανικός-φιλος μου μου είπε σε αντιπροσωπεία θα μου πάρουν 1000ρικο κοντά. Επιπλέον και αυτός μου είπε ότι είναι ότι χειρότερο αυτός ο τύπος ιμάντα

fiestakias1000

Rookie
MK7.5
Aug 8, 2024
11
1
3
Μοντέλο
MK7.5
Ναι τόσο... Αυτό λίγο με το κόστος συντήρησης είναι ένα θέμα στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα καθώς είναι υψηλό παρόλο που ήταν φθηνά στην αγορά.

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

Sansiro325

Rookie
MK7.5
Dec 7, 2021
46
8
8
Μοντέλο
MK7.5
Θα κοστίσει τόσο μόνο αν αλλάξει τον ιμάντα,η πακέτο και την αντλία νερού η αλλά επιμέρους μέρη?

Στο υβριδικό ecoboost,έχουν αλλάξει σε καδένα? Πάντως το πιο τραγικό είναι οι puretech,που αλλάζουν τον ιμάντα κάθε 35-40 χιλιάδες,άλλοι καθυστερημένοι και αυτοί.

Peris_G4

Rookie
Mar 19, 2024
11
0
1
Μοντέλο
MK8
Θα κοστίσει τόσο μόνο αν αλλάξει τον ιμάντα,η πακέτο και την αντλία νερού η αλλά επιμέρους μέρη?

Στο υβριδικό ecoboost,έχουν αλλάξει σε καδένα? Πάντως το πιο τραγικό είναι οι puretech,που αλλάζουν τον ιμάντα κάθε 35-40 χιλιάδες,άλλοι καθυστερημένοι και αυτοί.
Ναι έχουν αλλάξει σε καδένα

pt1986

Pro Member
Jul 5, 2013
452
6
18
38
Σε απλο συνεργειο αντικαθισταται και με 400-600ε.
Ναι δεν αντιλέγω αλλά είναι μεγάλη μ@λ@κ@ εκτός από τον ιμάντα να ανοίγεις και Κάρτερ για καθάρισμα της σιτας από τα γρεζια του ιμάντα δηλαδή εκτός από την αλλαγή του ιμάντα θέλει αναγκαστικά λάδια φίλτρο άνοιγμα Κάρτερ φλάντζα Κάρτερ τσάμπα η έξτρα δαπάνη.

fiestakias1000

Rookie
MK7.5
Aug 8, 2024
11
1
3
Μοντέλο
MK7.5
Είναι ναι έχεις δίκιο σε αυτό... Εγώ έχοντας 2 χρόνια και κάτι αυτό το αυτοκίνητο έχω καταλάβει να ότι γενικά έχει υψηλό κόστος συντήρησης. Ειδικά για αμάξι που είχε αρχική τιμή 17.000 και βγήκε για οικονομία και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,101
164
63
Μοντέλο
MK6
Δεν εχει τοσο υψηλο κοστος. Αλλα για χιλιαρη δεν ειναι οικονομικο οσο καποιοι θα φανταζονταν. Αφορα καθε χιλιαρη εκομπουστ.
Συν οτι επομενα μοντελα οπως το μκ4 φοκους ειναι με καδενα.

fiestakias1000

Rookie
MK7.5
Aug 8, 2024
11
1
3
Μοντέλο
MK7.5
Τα επόμενα καλώς έχουν καδένα .. απλά το συγκεκριμένο έχει ακριβό σέρβις γενικά ..και τα λάδια του είναι ακριβά για 1000αρι.

pt1986

Pro Member
Jul 5, 2013
452
6
18
38
Δεν εχει τοσο υψηλο κοστος. Αλλα για χιλιαρη δεν ειναι οικονομικο οσο καποιοι θα φανταζονταν. Αφορα καθε χιλιαρη εκομπουστ.
Συν οτι επομενα μοντελα οπως το μκ4 φοκους ειναι με καδενα.
Τουλάχιστον έχουν συμμορφωθεί και έβαλαν καδένα,νομίζω και το group psa citroen Peugeot opel ,έχει τους ίδιους κινητήρες με τα ίδια Προβλήματα και το έχουν λύσει με καδένα.

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,101
164
63
Μοντέλο
MK6
Καποιος ιμαντας που ειναι διαθεσιμος θεωρητικως ειναι ενισχυμενος.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread