Συνεχίζει το "παλικάρι" μου να μου κάνει παρέα κάθε μέρα στους δρόμους γράφοντας κάθε εβδομάδα (5 μέρες) γύρω στα 900 (πάνω κάτω) χιλιόμετρα. Έχοντας περάσει τις 702.000 χιλιόμετρα δεν μου λέει όχι ποτέ. Μου δείχνει με τον τρόπο του ότι έχει κουραστεί λίγο. Το καταλαβαίνω και εγώ, ιδίως όταν ξεκινάω από στάση σε φανάρια και βλέπω πίσω, από τον καθρέφτη, να βγάζει μπλε καπνό από την εξάτμιση. Αλλά δεν μπορώ να του προσαψω τίποτα εννοείται. Γι αυτό εξακολουθώ να το φροντίζω, να είναι καθαρό πάντα. Του έβαλα και καλυματα καινούργια όπως και πατάκια, κάναμε και το service μας..... Αυτόν τον μήνα, να είμαστε καλά, θα φορέσει και καινούριους προφυλακτηρες, γιατί το αξίζει. Εννοείται ότι θα σας το δείξω.....
Έγινε ανακατασκευή του δυναμό, δεν φορτιζε πλέον την μπαταρία και άλλαξα και την πάνω φλαντσα στο καπάκι της μηχανής, έχανε λαδια γύρω γύρω.
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Μέσα το καπάκι της κεφαλής το θεωρώ όπως και ο μηχανικός πεντακαθαρο πάρα τις 710.000 χίλ χιλιόμετρα. Συχνή αλλαγή λαδιων και με τα λαδια της Ford εννοείται. Οι πιο παρατηρητικοι θα δείτε ότι στον εκκεντροφόρο φαίνονται τα χιλιόμετρα.
Είχα και ένα ατυχο συμβάν, κάποιος έπεσε από πίσω μου, ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα, οπότε έμεινε το αμάξι 1 εβδομάδα στο φανοποιο. Άλλαξα προφυλακτηρα πίσω και εβαψα και το πορτ μπαγκαζ. Και βρήκα την ευκαιρία να τα λύσω όλα πίσω για πλυσιμο και καθάρισμα.