Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

trojanhorse

Original poster
Rookie
Jan 17, 2012
15
1
3
Αθηνα
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Δυστυχώς τρακαρα και ψάχνω καλό και σχετικά οικονομικό φαναρτζιδικο στα νότια προάστια Αθήνας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: alexandrostak

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
Πάντα δυσάρεστο το τρακάρισμα, ευτυχώς ευχάριστο που είσαι καλά και γράφεις εδώ ακόμα. Αν μετακινείται το αμάξι μετά από έρευνα αγοράς στο google κατέληξε σε 2 -3 που έχουν καλή βαθμολογία στο google my business και πήγαινε να δουν το αμάξι και να σου δώσουν εκτίμηση προσφοράς. Αν δε μετακινείται κάνε το ίδιο και πήγαινε δειξτο με το δυνατόν καλύτερες φωτό. Αν σου τα μασάνε και λένε φιλαράκι δε γίνονται αυτά τα πράγματα κλπ, πήγαινε σε άλλον. Αν δε τα καταφέρεις με το google πάρε τηλέφωνο το Μανουκης στην Καλαμακίου στον Αλιμο και πες του Βαγγέλη η του Στρατου να σου συστήσει ένα φανοποιο. Πες τους ότι ένας πολύ καλος φίλος που σας ξέρει ο Αλέξανδρος ο ψηλός με το κόκκινο τούρμπο φιέστα μου είπε να μου συστήσετε ένα.

Sent from my A80Pro using Tapatalk
 

trojanhorse

Original poster
Rookie
Jan 17, 2012
15
1
3
Αθηνα
Καλημέρα ευχαριστώ πολύ . Ναι το αμάξι μετακινείται κανονικά. Έχει φαναρτζοδουλεια μόνο. Από ότι μπορώ να δω θέλει προφυλακτήρα το inox πλαίσιο από το δίχτυ του προφυλακτήρα και τα δύο φαναρια δυστυχώς. Εσπασαν τα πλαστικά τους και έχει πάρει λίγο και το καπό στο μπροστινό μέρος αλλά δεν ξέρω αν έρχεται η πάμε για άλλο καπό...
Ψυγείο αερόσακοι κλπ είναι οκ.
Τώρα αν θέλει τραβέρσα η μετόπη μπροστά δεν ξέρω αν δεν κατέβει ο προφυλακτήρας.
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
Γενικά αν έχουν τσακίσει πολύ τα σίδερα μπορούν να έρθουν αλλά δε τα φέρνουν γιατί είναι πολύ δουλειά και δεν αξίζει, ένα φτερό ιμιτασιον όπως λέγαμε παλιά κάνει πια 25 ευρώ. Οπότε παίρνεις προσφορές και όπου βρεις οικονομκότερα. Δε χρειάζεται να βάλεις γνήσια ανταλλακτικά τώρα πια και τα μη γνήσια είναι μια χαρά, μόνο λίγο παραπάνω παιδεμα θέλουν στο βαλσιμο. Τις τιμές που θα σου πούνε για ανταλλακτικά μπορείς να τις τσεκαρεις σε ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάνε ανταλλακτικά φανοποιιας (onparts, maxparts, κλπ). Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να λύσεις σιγά σιγά τα χαλασμένα, να κρατήσεις ότι σώζεται να αγοράσεις τα καινούργια, να τα βάλεις επάνω και να πας απλώς να στα βάψουν. Καλό θα είναι πριν ξεκινήσεις αυτή τη δουλειά να δεις κάποιο σχετικό video (strip, crash repair, etc) και να έχεις κάποιο φίλο για βοήθεια που έχει κάποια εμπειρία να σε βοηθήσει... Ότι μαθαίνεις καλό είναι, φτιάχνεις και νέες συνάψεις στον εγκέφαλο και γίνεσαι και εξυπνότερος.

Sent from my A80Pro using Tapatalk
 
Last edited:
  • Like
Αντιδράσεις: mk6car

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread