Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Συγνωμη ρε Βασιλη αλλα το αμαξι μου εσυ ηθελες να το φτιαξεις και μαλιστα οταν ειχα ερθει και με τα υπολοιπα μελη πιο πολυ ενδιαφερον εδειξες για το δικο μου παρα για τα αλλα.
Και αυτο ξερω οτι το εκανες οχι για να βγαλεις λεφτα,αλλα επειδη θα ηταν μια καλη διαφημιση για εσενα δειχνοντας οτι εφτιαξες κατι καλυτερο απο την Mountune.

Tωρα μας λες οτι δεν ηθελες να το φτιαξεις και οτι υπηρχε κινδυνος να σπασει.Λοιπον τιποτα απο αυτα δεν ισχυει και σου ειχα πει οτι παιρνω πληρη ευθυνη εγω,οχι γιατι δεν με ενδιεφερε αν θα σπασει αλλα επειδη ξερω καλυτερα μεχρι που αντεχει γιατι εχω ασχοληθει παρα πολυ με το ρημαδι.Απο εκει και περα δεν μπορουσατε να το προγραμματισετε και επρεπε να το πειτε να τελειωνουμε και να μην τρωμε τζαμπα τον χρονο μας ουτε εσυ ουτε και εμεις.
Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Οτι αποτυχατε στο αμαξι μου ειναι γεγονος και να προσπαθουμε να το περασουμε καπως αλλιως δεν εχει νοημα.Εξαλλου μια αποτυχια δεν εχει κατι το κακο.Δυστυχως για εσενα το διαχειριστηκες το ολο θεμα λαθος απο την στιγμη και μετα που ειδες οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος.
Προσωπικα δεν κραταω καμια κακια σε κανεναν ας εχει πει οτι θελει,μου αρκει που μου δοθηκε η ευκαιρια να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.
Απλα απο εδω και περα οποιος δεν ξερει τι του γινεται μην καθεται και παραπληροφορει τον κοσμο για το αμαξι μου. Οποιος θελει οτι θελει μπορει να με βρει και να το μαθει εγω δεν κρυβομαι.

Απο εκει και περα καλο θα ηταν για εσενα να τα αφησουμε τα πραγματα ως εχουν γιατι εκτιθεσαι και μετα απο τοσο καιρο δεν εχει νοημα.
Μην προσπαθεις  να περασεις οτι ο Νικολας βλεπει τους αλλους σαν προβατα που δεν ξερουν τι τους γινεται.Η αληθεια ειναι οτι κανενας δεν γεννηθηκε γνωστης και αν εισαι τελειως απειρος χαβεις οτι σου πουν και το εχουμε δει να γινεται.Ο Νικολας ειναι απο αυτους που προσπαθουν να προσφερουν αυτα που γνωριζουν τελειως αφιλοκερδος και το εχει αποδηξει πολλα χρονια εδω μεσα.
Χαρη σε αυτον και σε κανα δυο ακομα το παιζουμε τωρα ορισμενοι μαγκες.Προσωπικα εγω και μερικοι ακομα δεν μπορουμε να αποκτησουμε κανενα οφελος-γνωση οσον αφορα τα mk7,ξερουμε περισσοτερα γιατι φαγαμε τα μουτρα μας και χαλασαμε περιουσιες.
 

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
Νομίζω λέγοντας "πρόβατα" καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά τι εννοώ Βασίλη μη παίζουμε με λέξεις σαν παιδιά. Είσαι επαγγελματίας και καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!

Βασίλη δεν μπορούσες να το φτιάξεις, όχι οτι δεν ήθελες!! Ας το έλεγες εκείνο το βράδυ!! Το μονό που αναφέρθηκε για σπάσιμο ήταν όταν συζητάγαμε για τη μετατόπιση του κόφτη. Είπατε "η γνώμη μας είναι όχι πάνω απο 7200-7300 γιατί υπάρχει πιθανότητα να βαλβιδιαση η ακόμα και να καρφώσει".

1. Επέμενες ότι ο κόφτης έχει μετατοπιστεί!!! Γιατί??
2. Γιατί να μου λες ότι το μοτέρ αδρανεί και δεν μπορεί να σηκώσει 7200??
3. Γιατί να μου λες για μίγματα στο ρελαντί 10,5 ότι έτσι πρέπει να είναι και άλλα τέτοια. Γιατί χρειαζόταν να μου λες τέτοιες παπατζες ενώ μέχρι τότε ήσουν πολύ super.

Είπατε ότι είναι τέρμα όταν είδατε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον προγραμματισμό και ότι στον δρόμο δεν είδαμε κάποια διαφορά. Είχαμε πολλές ενστάσεις και μας είπες να μην αγχωνόμαστε διότι εάν δεν δήξει το δυναμόμετρο κατi καλό και δεν είμαστε ευχαριστημένοι ότι δεν θα πληρώσει τίποτα ο Μπάμπης. Μέχρι τότε πιστεύατε ότι είναι καλύτερο!! Τουλάχιστον αυτό προσπαθήσατε να μας περάσετε!!! Είναι έτσι η δεν είναι???
Σε παρακαλώ απάντησε μου στις ερωτήσεις μου!

Αφού δεν ήθελες να μου πεις για τον προγραμματισμό (που το καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι) τότε μη προσπαθείς να πλασάρεις ότι μου έμαθες πράγματα και ότι απάντησες σε όλες μου τις απορίες!! Είχαμε μια πολύ ωραία και φιλική κουβέντα όσες φορές και να βρεθήκαμε.

Εγώ φυσικά και δεν το παίζω προγραμματιστής. Ότι έκανα στο δικό μου είναι για πάρτη μου και το κάνω με μεράκι. Εγώ φυσικά δεν έδωσα πολλά μωβ μιας και δεν θα το κάνω επάγγελμα. Κατάφερα με λίγα εύρο να μπορώ να προγραμματίσω το δικό μου. Όπως καταλαβαίνεις έχω την δυνατότητα να δω και δουλειές άλλον.

Τότε δεν ήξερα και δεν καταλάβαινα ότι πχ φλασαροντας το ίδιο αμάξι που έχει ήδη πρόγραμμα ότι σου δίνεται δυνατότητα να δεις τη έχει κάνει ο προηγούμενος συγκρίνοντας το με μαμά αρχείο το οποίο το βρίσκεις εύκολα εάν δεν το έχεις. Όπως καταλαβαίνεις εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω εάν δούλεψες πάνω σε μαμά πρόγραμμα από την αρχή η προσπαθήσατε να πειράξετε το ήδη υπάρχων μια και το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να πάρετε το αρχείο της mountune. Γιατί το χρειαζόσουν από την στιγμή που στήνεις custom από την αρχή?? Ξέρουμε και οι δυο ότι μπορούσες να τρέξεις κατευθείαν από πάνω το δικό σου αρχείο!!

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν σε κατηγορώ ότι απέτυχες (με αυτήν την ένια της λέξης) έμενα δε με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει που δόθηκε συνέχεια εκ μέρους σου και εκ μέρους κάποιον άλλον πίσω από την πλάτη μας και όλα αυτά γιατί….. για να καλύψετε την λεγόμενη αποτυχία. Έμενα αυτό με ενδιαφέρει να μάθω. Γιατί έπρεπε να προχωρήσετε σε δηλώσεις ότι φταίει το αμάξι το κορωνοπήνιο (άλλο και τούτο). Μιας και το ανέφερα. Εξήγησε μου τι σε νοιάζει το κορωνοπήνιο ( ήξερες ότι έχει κορωνοπήνιο, σου το είχαμε πει και με τον Μιχάλη - nos7 όταν ήμασταν έξω από το μαγαζί σου στο αμάξι του Μιχάλη) από την στιγμή που λογγάρεις (και ούτε καν με δικά σου όργανα) ένα αμάξι και του φτιάχνεις το πρόγραμμα από την αρχή και ιδικά στον δρόμο!! Δεν το έβαλε μετά να πεις ότι του το τσίτωσες από μοίρες και λόγο φορτίου ότι άλλαξε συμπεριφορά κλπ.

Δεν έχω κάτι προσωπικό αλλά μου αρέσει να λέγονται τα πράγματα όπως είναι.  Είναι άσχημο και ιδικά για επαγγελματίες να θάβουν πισώπλατα αυτοκίνητα και πελάτες!!!

Προγραμματιστές όπως το είπες και εσύ το παίζουν πολλοί και πουλανε τα προγράμματα σαν δικά τους αγοράζοντας τα και με 30euro από το ιντερνέτ. Ακόμα και η δική σας εταιρεία πουλαει προγράμματα όχι με τριάντα βέβαια. Εάν στείλω το αρχείο από ένα fiesta σε κάποιον βελτιωτικό οίκο πιστεύεις ότι δεν θα μου το φτιάξει ?

Με λίγα λόγια σου ξανά λέω…. Δεν μου άρεσε που προσπάθησες να μπαλώσεις με διάφορες προφάσεις (οι οποίες μπορεί σε αυτούς που δεν ξέρουν να περνανε αέρα) την αποτυχία.



Αυτά τα λίγα και λυπάμαι για αυτή τη κατάληξη διότι απ ότι καταλαβαίνω μαζί μου τα έβαλες!
 

DarthFiesta

Pro Member
Nov 29, 2010
723
0
0
41
Και επειδη ολα αυτα ξεκινησαν απο αυτο post που εκανα

DarthFiesta said:
ειχε κ αποτυχιες ομως Στεφανε.... ;)

δεν εννοω του λευτερη....

ευτυχως που επιτελους ακουστηκαν κ οι 2 πλευρες οποτε μονο καλο κ θετικο αντικτυπο εχει...

Εγω απο την δικη μ μερια τα βλεπω πολυ απλα πραγματα...η customia στην Ελλαδα ειναι μυθος αν δεν κατσει o πραγραμματιστης να ασχοληθει τουλαχιστον 1 μηνα με το συγκεκριμενο αμαξι..με δοκιμες κ λογγαρισματα στον δρομο κ στο dyno με 2 ωρες, custom προγραμμα δεν γινεται...κ ειδικα για καποιον που ασχολειται 1η φορα με ενα "αγνωστο" αμαξι κ δεν εχει ξαναδουλεψει σε αυτο..

Προσωπικα εξωτερικο ζητανε τουλαχιστον 45μερες κ συνεχη λογγαρισματα για να φτιαξουν 1χαρτη κ εταιριες οπου δεν ασχολουνται με ολες τις μαρκες..χωρια που εχουν τα demakia τους για την κονσερβα που στελνουν...Ετσι θεωρω ειναι οι σωστοι επαγγελματιες που πλασσαρουν την customia...ολα τα αλλα περασαμε ενα προγραμμα κ δεν εκατσε για τους χ,ψ λογους κ οποιος μασησει δεν θεωρω οτι ειναι επαγγελματικο..

Αν υπηρχε η τεχνογνωσια το custom προγραμμα θα φτιαχνοταν...κ στην χειροτερη περιπτωση θα ηταν οπως δουλευε...αλλα απότι καταλαβαινω υπηρχαν λειτουργικα θεματα περα απο την αποδοση..(ρελαντι 500σαλ,ο κοφτης αμετακινητος,μειγματα)

Εγω ειμαι πολυ υπερ σε αυτο που γινεται γιατι μοιραζουμε λ7 και εμπιστευομαστε τις περιουσιες μας σε ανθρωπους για βελτιωση...με αποτελεσμα να υπαρχουν δικαιολογιες του κ@λου οταν δεν υπαρχει επαγγελματισμος κ ακομα χειροτερα οταν υπαρχουν ζημιες...

Κ επειδη ημουν παρον σε ολη αυτη την κουβεντα τα λογια απειχαν πολυ απο την πραξη...δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις πισω απο την πλατη σας...αλλα ακομα κ αυτο αν εγινε, καλως εγινε γιατι δεν θεωρω οτι χρειαζεται ειδικη αδεια απο τον οποιοδηποτε για να μοιραστει καποιος μια αποτυχημενη βελτιωση ή εμπειρια που ειχε..δεν το καταλαβαινω καθολου αυτο...μονο τα ωραια κ τα ομορφα να μαθαινονται δηλ.?

Τεσπα...εδω δεν δικαζουμε αλλα καλο ειναι λεγονται ΟΛΑ τα Ford που εχετε-ειχατε αναλαβει κ οχι μονο του Λευτερη ή σε λιγο καιρο οπως λες απο βορεια μερια ;) αλλα κ αυτα που δεν εγινε σωστη βελτιωση κ που προς τιμην σας δεν χρεωσατε μια υπηρεσια που ουτως η αλλως δεν προσφορατε...

Υγ: Εδω ειναι μιας αλλης εταιριας 1.0 μονο με προγραμμα(ουτε καν το διαστημικο φιλτρο) που δεν θελω να αναφερω ουτε ονομα βελτιωτη αλλα κ ουτε ιδιοκτητη...Δεν εισαστε οι μονοι που φτιαχνετε 1.0ρι κ οπως λετε το πιο δυνατο κ πιο γρηγορο στον κοσμο.καλυτερα να υπηρχε κ λιγο πιο ταπεινοτητα κ οχι μονο παραπληροφορηση για να τσιμπησεις καποιο προβατο.



Ζητω συγγνωμη απο τον φιλο που ανεβαζω το βιντεο χωρις την συγκαταθεση του αλλα ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....! λες κ πληρωνουν εσας...Εμεις πληρωνουμε κ εισπρατουν και την τσαμπα διαφημηση..Θα λεγονται ολα..κ οι επιτυχιες κ οι αποτυχιες.Κ οχι κυριοι tuning on road..δεν ειστε μονοπολειο κ να μην υπαρχει αλαζονικη συμπεριφορα.
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
παντως λιγο που το ψαξα το θεμα με τα προγραμματα, αν δεν κατσεις να μαθεις να φτιαχνεις χαρτες στο winols (ή καποιο αντίστοιχο πρόγραμμα) και δεν έχεις βαθια γνωση του πως δουλευει το ηλεκτρονικό συστημα του αυτοκινήτου με όλες τις παραμέτρους, δεν μπορεις να κανεις σωστη δουλεια.

με ημιμετρα όπως να παίρνεις ένα έτοιμο slave μηχανημα (kess, dimsport, κλπ), δεν μπορεις να κανεις παρα μονο ότι σου επιτρεπουν αυτοι που κατασκευασαν το έτοιμο μηχάνημα. 
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
Ας γραψω και γω κατι μιας και εμπλέκομαι στην συζήτηση!

Πριν απο αρκετο καιρο μου σύστησε  και κάναμε μια επίσκεψη μαζί με το Λευτέρη στην tuning on road!αφου μου ειπαν εκει τα παιδια τι υποσχετε το προγραμμα που τοποθετουν και αφου τους ειπα επ ακριβως τι εχω βελτιωσει στο αυτοκινητο μου,μου ειπαν τα παιδια οτι τους εχουν επισκευθει και αλλα ενδιαφερομενοι του club στο καταστημα τους!οταν τον ρωτησα αν εχει προγραμματιστεί  καποιο mk7 sport 1,6 μου ανεφεραν του pitbull λεγοντας μου οτι το συγκεκριμενο ηταν ιδιαίτερη περίπτωση και οτι λογο των  εκκεντροφορων (ισως απο λαθος ρυθμιση) δεν καταφερνουν να του  δώσουν  κατι παραπανω και να δει καποια διαφορα σε σχεση με πριν...!
1)Φτώχυναν τα μίγματα στο 12,8-13,1 εκει που τους ζητήθηκε  αλλα αντι για αυξηση της ιπποδυναμης ειδαν μειωση με αποτελεσμα να το αφησουν πιο πλουσιο που δουλευε καλυτερα
2) Έδωσαν εντολή στην πεταλουδα να ανοιγει περισσότερο απ`οτι πριν μιας και δεν ανοιγε τερμα λιγο πριν τον κοφτη
3)του εδωσαν αρκετες μοιρες αβανσ
4) μετατόπισαν κατι λιγες στροφες τον κοφτη
Γενικαν μου ειπαν τα παιδια εκει οτι το παλεψαν το αυτοκινητο αλλα το μονο που ειδε ο pitbul ηταν μια αυξηση 2-3 ιππους!
Συντομα αναφερθηκαμε παλι στο δικο μου αυτοκινητο και μου ειπαν οτι ειναι σιγουροι οτι θα δω πιο θετικα αποτελεσματα λογο μη υπαρξεις εκκεντροφορων!
Τους  ανέφερα  καποια αποτελεσματα απο δοκιμη που εχω κανει με τον pitbul και αφου τους ειπα οτι φοραμε τα ιδια πραγματα πλυν των εκκεντροφορων με ρωτησαν με απορια αν φοραει και ο pitbul κορωνοπηνιο και η απαντηση μου ηταν ναι...Τοτε μου ανεφεραν οτι δεν το γνωριζαν και οτι παιζει σημαντικό ρολο στον προγραμματισμο και ισως να ηταν  ακομα πιο θετικα τα αποτελεσματα!
Μετα μεταφερθηκε η κουβεντα στην λασπολογια και την αμφισβήτηση  που εχουν φαει εκείνοι απο διαφορους μεσα σε αυτο το φορουμ λεγοντας μου για παραδειγμα την περιπτωση του stuparart που εκανε διαφορες ερωτησεις μεσα στο φορουμ για το εν λογο φιλτρο που τοποθετουν ενω το εχει δει και το εχει πιασει στα χερια του!
Τελος αφου βρεθηκαμε καποιοι για καφε να συζητησουμε καποια θεματα,επεσαν στο τραπεζι για αλλο λογο και σκοπο οι επισκεψεις που εγιναν στην tuning on road!
Αυτα τα λιγα απο μενα!
Να συμπληρωσω οτι ουδεποτε σχολια αρνητικα τον pitbul και το αυτοκινητο του στους ανθρωπους της tuning on road οπως και ουδεποτε εχω σχολιασει αρνητικα τη δουλεια που κανει η  ontuning road στον οποιοδηποτε!Θαυμαζω πραγματικα την δουλεια,το ενδιαφερον και τον ζηλο που εχουν δειξει στο αυτοκινητο του Λευτερη και στο προγραμμα αλλα και εκτος προγραμματος!
 

fiesta77

Pro Member
May 9, 2014
331
9
18
Πειραιας
Eπειδή αναφέρθηκε πιό πάνω ότι οι κινητήρες ecoboost "σπανε " θα παρακαλούσα όποιον έχει ακούσει γιά το θέμα να μας ενημερώσει τι ακριβώς συνέβη και ποιά ήταν η αιτία.
 

basilis tdi

Rookie
Apr 20, 2014
10
0
0
Ο Πάνος με κάλυψε απόλυτα έτσι έγιναν τα πραγματα και δε του φτιάχνουμε το αμάξι δεν είπα οτι είμαστε μονοπώλιο απλα οι πρωτοι που το καταφέραμε και μακάρι να μας ξεπεράσουν γιατί αυτό θα μας κανει καλύτερους

Και μιας που μιλάμε για ντίζελ το πρωτο cmax παγκοσμίως με dpf off egr off  kai remap το έχουμε παλι εμείς

Σίγουρα θα ακολουθήσουν τώρα κ άλλοι

Αδερφέ εσύ που Ρώτας για τα σπασιματα απευθυνσου στους ειδικούς που σου προτείνει το φόρουμ

Εμείς δεν είμαστε αποδεκτοί εδώ μέσα

Καλη συνέχεια σε ολους
 

cRis

Member
Jun 16, 2013
260
0
16
Καλή συνέχεια αδερφέ Βασίλη, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνδρομή σου στο forum, πραγματικά μας άνοιξες τα μάτια.
 

AN7

Member
Oct 2, 2010
241
1
0
36
Βάρκιζα
Τι ρόλο βαράει το κορονοπήνιο στο πως θα προγραμματισεις?


@περικλη
1 μηνας με συνεχες λογκαρισμα ειναι μονο αποδεκτο αν γινεται απομακρισμενα. Αν το εχει μπροστα του ο προγραμματιστης πανω απο 2 - 3 μερες δεν το χρειαζεται και σε αγραφο να φτιαχνει προγραμμα.
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
basilis tdi said:
Ο Πάνος με κάλυψε απόλυτα έτσι έγιναν τα πραγματα και δε του φτιάχνουμε το αμάξι δεν είπα οτι είμαστε μονοπώλιο απλα οι πρωτοι που το καταφέραμε και μακάρι να μας ξεπεράσουν γιατί αυτό θα μας κανει καλύτερους

Ποιο αμαξι εννοεις Βασιλη;;το δικο μου;;;

Ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος απο το προγραμμα του re-action(Κακκος) οπως σου εξηγησα απο κοντα και μου ειπες και την αποψη σου για τον εν λογο προγραμματιστη,χωρις να σημαινει αυτο ομως οτι δεν μπορει και καποιος αλλος να φτιαξει ενα καλυτερο απο αυτο!Ποτε δεν ημουν αλαζόνας και ουδεποτε εχω πει εγω οτι ο Κακκος ειναι ο καλυτερος και δεν υπαρχει αλλος!Εγω προσωπικα ΕΨΑΧΝΑ μεχρι και το τελευταίο αλογο στο σταδιο βελτιωσης που ειμαι και ετσι θα κανω και στα επομενα οχηματα που θα παρω!Οπως εγραψα και πιο πανω εντυπωσιάστηκα με το συνολο που εχετε φτιαξει στου Λευτερη και ειπα να κανω την επισκεψη!

Υγ.Αν εχετε καποιο mk7 1ο σταδιο ατμοσφαιρικο  καλοδεχούμενο για δοκιμη για να δω τι έχασα!!!
 

yannis_s

Hero Member
May 10, 2010
1,397
5
38
39
νεα αγχιαλος
basilis tdi δεν ειδα πουθενα να λεει οτι δεν εισαι αποδεχουμενος στο site κατα πρωτον και κατα 2ον χωρις να θελω να σας προσβαλω ουτε εσενα ουτε την tuning on road ουτε κανεναν εδω μεσα εσεις οι προγραματιστες απλα στο συνολο ειστε απατα νερα κανενας δεν βγαζει ακρη με κανεναν.

στο θεμα κορονοπηνιο τη εννοεις οτι μπορει να ειναι κοντο και να μην βλεπει το φορτιο στο δυναμομετρο?
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
cRis said:
Καλή συνέχεια αδερφέ Βασίλη, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνδρομή σου στο forum, πραγματικά μας άνοιξες τα μάτια.
Σοβαρα τωρα το εχεις γραψει αυτο?Αλλο φορουμ διαβαζω εγω?  :eek:

Επειδη το εχουμε κουρασει πολυ το θεμα μην λεμε οτι θελουμε.Κανενας δεν εδιωξε κανεναν και ολοι ειναι ευπροσδεκτοι εδω.Αυτο το club μεσα στα χρονια που εχουν περασει εχει δειξει οτι ειναι υπερβολικα ελαστικο με ατομα και συμπεριφορες.

Οποιος εχει γνωσεις και θελει να βοηθησει ας το με κανει με πραξεις και οχι απλα με λογια.Μεχρι τωρα δεν εχω δει απο κανεναν επαγγελματια που ειναι εδω μεσα(και απο τους γνωστους που εχουμε αλλα και απο εσας τους υπολοιπους που δεν εχετε εκδηλωθει)να εχει προσφερει καμια βοηθεια παρα μονο παρεμβασεις οταν νομιζετε οτι σας θιγουμε.

Τα φορουμ δεν ειναι για για να λεμε μονο τα καλα και να σαλιωνουμε ο ενας τον αλλον,ειναι για να προσφερουν γνωση σε ολα,ελευθερη ανταλλαγη αποψεων και να προστατευομαστε μεσω αυτων απο τις κακοτοπιες.

Εγω ειπα οτι ειμαι ειδικος στο αμαξι μου και δεν το παιζω,ουτε το επαιξα παντογνωστης.Εχω να μαθω ακομα πολλα και οτι εχω μαθει μεχρι τωρα το εχω πληρωσει δεν μου το προσφεραν.Οτι εχω πει βασιζεται στην εμπειρια μου πανω στο δικο μου αυτοκινητο οχι σε αλλουνου,δεν περιμενω απο κανεναν να με μαθει ουτε προκειται να γλυψω και να υποχρεωθω.
Καποτε εδω μεσα ηταν το σπιτι μου,ξερω καθε του γωνια και οποιος το εχει παρακολουθησει ξερει ποιοι ειμαστε.Εχουμε ονομα και επωνυμο,δεν ειμαστε παρατσουκλια κρυμμενα πισω απο ενα pc.

Πριν καιρο καποιος εγραψε
Καποτε πιστευα οτι στα φορουμ ολοι θα γραφουν ειλικρινα και με αγαπη για τα αυτοκινητα.
Κατεληξα οτι υπαρχουν ανθρωποι που το εκμεταλευονται αυτο....τις γνωσεις που εισπρατουν εδω,που καποιοι εχουν φαει ωρες και ωρες μελετης,διαβασματος και δοκιμων με αναλογο κοστος τις πλασαρουν σαν δικες τους σημερα.Οπως επισης υπαρχουν ατομα,τα οποια παρολο που διαβαζουν και ασχολουνται δεν ξερουν που παν τα τεσσερα,με αποτελεσμα να πλασαρουν παραπληροφορηση

Εχει απολυτα δικιο.
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι,πρεπει να χαιδευεις αυτια και να σαλιαριζεις για να εισαι αγαπητος.Αμα εισαι ειλικρινης εισαι ο κακος,ευτυχως που εχω αποδεχτει αυτο τον ρολο εδω και πολυ καιρο.
Τελικα οι καλυτεροι ειναι αυτοι που δεν γραφουν,αυτους που καποτε αποκαλουσαμε "ποντικια".Μπαινουν,διαβαζουν αυτο που τους ενδιαφερει και φευγουν κυριοι.Κανενας δεν εχει απαιτησεις απο αυτους και δεν τους κρινει,ειναι οι πιο κερδισμενοι οι λεγομενοι τζαμπα μαγκες.

Ευχαριστω για την κατανοηση που εχει δειξει η οργανωτικη και ζητω συγγνωμη για τα offtopic,οτι ειχα να πω το ειπα και με το παραπανω.Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας,οσοι δεν μπορουν ε δεν θα τους παρουμε και απο το χερι.
Οταν θα καταλαγιασει το θεμα πιθανον να ηταν καλο ολα αυτα να μεταφερθουν εδω

Με εκτιμηση ο σκυλος σας  8)
 

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
panosd said:
1)Φτώχυναν τα μίγματα στο 12,8-13,1 εκει που τους ζητήθηκε  αλλα αντι για αυξηση της ιπποδυναμης ειδαν μειωση με αποτελεσμα να το αφησουν πιο πλουσιο που δουλευε καλυτερα
2) Έδωσαν εντολή στην πεταλουδα να ανοιγει περισσότερο απ`οτι πριν μιας και δεν ανοιγε τερμα λιγο πριν τον κοφτη
3)του εδωσαν αρκετες μοιρες αβανσ
4) μετατόπισαν κατι λιγες στροφες τον κοφτη
5) Γενικαν μου ειπαν τα παιδια εκει οτι το παλεψαν το αυτοκινητο αλλα το μονο που ειδε ο pitbul ηταν μια αυξηση 2-3 ιππους!

6) Μετα μεταφερθηκε η κουβεντα στην λασπολογια και την αμφισβήτηση  που εχουν φαει εκείνοι απο διαφορους μεσα σε αυτο το φορουμ λεγοντας μου για παραδειγμα την περιπτωση του stuparart που εκανε διαφορες ερωτησεις μεσα στο φορουμ για το εν λογο φιλτρο που τοποθετουν ενω το εχει δει και το εχει πιασει στα χερια του!
1. μιγματα 13,1-12,8 δεν έφτιαξαν ποτέ. Είναι ψέμα!
2. αυτό είναι αλήθεια για αυτό και δεν το έχω αναφέρει πουθενά στα προηγούμενα ποστ
3. εμείς στα logs δεν είδαμε παραπάνω μοίρες από αυτές που ήδη σήκωνε το αμάξι
4. ούτε 1σαλ δεν μετατοπίστηκε ο κόφτης
5. ότι το πάλεψαν το πάλεψαν κανείς ποτέ δεν είπε το αντίθετο αλλά, το αποτέλεσμα σε δεν ήταν αποδεκτό για τους λόγους που αναφέρθηκαν και στα προηγούμενα ποστ

6. Κάνω παράθεση το θέμα και όποιος θέλει ας το διαβάσει (9 σελ είναι) ώστε να διαπιστώσει εάν από την μεριά μου υπάρχει κάποια λάσπη. Ξανά δηλώνω ότι το φίλτρο ποτέ δεν το είδα ούτε στο μαγαζί σου ούτε κάπου αλλου και δεν το έπιασα ποτε στα χέρια μου!!! Σε ξανά προκαλώ να με διαψεύσεις δημόσια εάν ΔΕΝ ισχύει αυτό που λέω.

http://www.fiestamaniacs.gr/forum/http://fiestamaniacs.gr/phpbb5/viewtopic.php?t=4


basilis tdi said:
Ο Πάνος με κάλυψε απόλυτα έτσι έγιναν τα πραγματα και δε του φτιάχνουμε το αμάξι δεν είπα οτι είμαστε μονοπώλιο απλα οι πρωτοι που το καταφέραμε και μακάρι να μας ξεπεράσουν γιατί αυτό θα μας κανει καλύτερους

Και μιας που μιλάμε για ντίζελ το πρωτο cmax παγκοσμίως με dpf off egr off  kai remap το έχουμε παλι εμείς

Σίγουρα θα ακολουθήσουν τώρα κ άλλοι

Αδερφέ εσύ που Ρώτας για τα σπασιματα απευθυνσου στους ειδικούς που σου προτείνει το φόρουμ


Εμείς δεν είμαστε αποδεκτοί εδώ μέσα

Καλη συνέχεια σε ολους
Αυτό είχες να απαντήσεις μονο?? Το να απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου έκανα δεν μπορούσες??
Τελικά απ ότι φαίνεται την λάσπη αλλά και τις ανακρίβειες ξεκίνησες να τις λες εσύ στους συνφορουμίτες μας. Ποιος ξέρει σε πόσους ακόμα πελάτες σου θα το έχεις πει!

Κανείς δεν είπε ότι δεν είστε αποδεκτοί εδώ μέσα… εξάλλου όσοι διαβάσουν το θέμα θα το καταλάβουν!


Υ.Γ  Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τα μεγάλα μου ποστ και για την τροπή που πήρε το θέμα
 

DarthFiesta

Pro Member
Nov 29, 2010
723
0
0
41
Πραγματικα γελαωωω....μιλαμε η αντιφαση η ιδια...

Ολοι ψαχνουμε το τελευταιο αλογο....αλλα απο ουσιαστικη βελτιωση περα απο αρωματακια τοσα χρονια δεν υπαρχει..

μετρημενα 3 αμαξια εχουν ασχοληθει σοβαρα περα απο ΦΠΕ κ αλλα 3-4 μεχρι ΦΠΕ συνολικα ολα αυτα τα χρονια κ ξαφνικα ψαχνουμε κ το τελευταιο αλογο :D :D
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
DarthFiesta said:
Πραγματικα γελαωωω....μιλαμε η αντιφαση η ιδια...

Ολοι ψαχνουμε το τελευταιο αλογο....αλλα απο ουσιαστικη βελτιωση περα απο αρωματακια τοσα χρονια δεν υπαρχει..

μετρημενα 3 αμαξια εχουν ασχοληθει σοβαρα περα απο ΦΠΕ κ αλλα 3-4 μεχρι ΦΠΕ συνολικα ολα αυτα τα χρονια κ ξαφνικα ψαχνουμε κ το τελευταιο αλογο :D :D
:eek:
Περι,αν ολα αυτα σχολιαζουν το ποστ μου πραγματικα δεν σε καταλαβαινω!!!
Γραφω οτι για το σταδιο που ειμαι εχω ασχοληθει για να κερδισω τα μεγιστα και δεν εμεινα με ενα απο τα τρια προγραμματα που μου πλασαραν και τοποθετησα, αλλα ουτε και με μια συγκεκριμενη εξατμιση που αγορασα!
Η οικονομικη και κοινωνικη μου επιφάνεια δεν με βοηθουσε στο να εξελιξω περισσότερο το fiesta μου και να ανεβω ενα επιπεδο παρα πανω δυστηχως...Αν μπορουσα θα το ειχα πραγματοποιησει!

Στο οτι καποια μελη απο εδω μεσα δωσανε καποιες δοκιμασμενες λυσεις και μετεφεραν τις γνωσεις τους σε αυτο το forum δεν παει να πει οτι εμεις δεν δοκιμασαμε καποια πραγματα στα δικα μας αυτοκινητα με αποτελεσμα να γινουν πιο ελκυστικά για τα δικά μας γούστα!!!
 

Riordian

Hero Member
Dec 30, 2012
1,146
0
36
33
Δεν λέει εσένα πάνο...

Πιστεύω παιδιά πως ήρθε η ώρα να λήξει το offtopic και οι ιστορίες... να τσακωνόμαστε μεταξύ μας δεν λέει κάτι... ας πούμε κάτι για τα ντουμάνια όπως προιδεάζει και ο τίτλος...
 

DarthFiesta

Pro Member
Nov 29, 2010
723
0
0
41
panosd said:
:eek:
Περι,αν ολα αυτα σχολιαζουν το ποστ μου πραγματικα δεν σε καταλαβαινω!!!
Γραφω οτι για το σταδιο που ειμαι εχω ασχοληθει για να κερδισω τα μεγιστα και δεν εμεινα με ενα απο τα τρια προγραμματα που μου πλασαραν και τοποθετησα, αλλα ουτε και με μια συγκεκριμενη εξατμιση που αγορασα!
Η οικονομικη και κοινωνικη μου επιφάνεια δεν με βοηθουσε στο να εξελιξω περισσότερο το fiesta μου και να ανεβω ενα επιπεδο παρα πανω δυστηχως...Αν μπορουσα θα το ειχα πραγματοποιησει!

Στο οτι καποια μελη απο εδω μεσα δωσανε καποιες δοκιμασμενες λυσεις και μετεφεραν τις γνωσεις τους σε αυτο το forum δεν παει να πει οτι εμεις δεν δοκιμασαμε καποια πραγματα στα δικα μας αυτοκινητα με αποτελεσμα να γινουν πιο ελκυστικά για τα δικά μας γούστα!!!

Πανο δεν αναφερομαι σε εσενα...απορω κιολας πως το εξελαβες ετσι...

Δεν κρινω καμμια οικονομικη επιφανεια κανενος καταρχας..λεω το πολυ απλο...

Ζηταμε το τελευταιο αλογο απο ενα μοτερ....Πως θα βρουμε το ριμαδοαλογο αν δεν κανουμε ΟΛΑ τα σταδια??συμπιεσεις-ρο'ι'κες-4πεταλουδα κ ολο τον καταλογο σωστον βελτιωτικων αλλαγων...κ απλα μενουμε σε ενα φπε ή περιπου φπε?

Αυτο εννοω οταν λεω υπαρχει αντιφαση σε ολα αυτα...
 

billlllll

Newbie
Nov 13, 2014
1
0
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά πρόγραμμα για το 1.6 tdci;
Έχει βάλει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
 

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,937
82
48
44
Ιωάννινα
έχουν βγαλει όλοι οι γνωστές εταιρίες μεγαλες εταιρίες (kess, dimsport, mpps, CMD, κλπ) με τις οποίες συνεργάζονται απειροι προγραμματιστες στην ελλάδα, ακόμα και piggyback κουτια του τύπου power commander, κλπ.
κανε μια έρευνα αγορας σίγουρα θα βρείς αυτο που ψαχνεις.

όσο για την κουβέντα σας νωρίτερα, εχω να δηλώσω τα εξής:

1, Ελαχιστοι (ίσως και κανένας) προγραμματιστες έχουν καταφερει να ανεβασουν κόφτη σε siemens-φορντ, μιας και καμία μεγάλη εταιρία απο αυτες που συνεργάζονται εδώ οι έλληνες προγραμματιστες δεν έχει καταφέρει να παρακάμψει την safe διορθωση που κανουν αυτοι οι καταραμενοι εγκέφαλοι.

2. Μερικές φορές είναι καλύτερο να παραδεχόμαστε οτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και όχι να βρισκουμε προφάσεις γιατι δεν το κάναμε.

3. Το κιτ της montune MR155, δεν πρόκειται να βγαλει 155 άλογα με βενζίνη εμπορίου γιατι οι εκκεντροφόροι είναι πολύ light. 150 είναι το όριο (με βενζίνη εμπορίου παντα), ΟΤΙ και να κανει ο προγραμματιστης. δεν μπορεις να βγαλεις 15 παραπάνω άλογα με 20 μοιρες και 1 χλστ παραπάνω βύθισμα, εκτός αν παίξεις με παρα πολύ αργοπορεία με ρυθμιζόμενα γρανάζια τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο κιτ ως γνωστόν

Αυτα, με αγάπη.  tease
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread