εννοούσε Νίκο στο gran turismo ότι θα ρίξει κολώνες....StuparArt said:Πάντα έλεγες έστω και για χαβαλέ ότι κερνάς κολώνες… περίμενα να μου το αποδείξεις έστω εκείνο το βράδυ.
Ιάκωβε και Νίκο εγώ εχω ρίξη μία κολώνα με το φορτηγό όταν δούλευα έκανα όπισθεν καί δέν την είδα.scorpion said:εννοούσε Νίκο στο gran turismo ότι θα ρίξει κολώνες....
DarthFiesta said:Μονο κατανοητος δεν γινεσαι οταν λες οτι θα πατησεις με ST και μετα το γυρνας τουμπα χωρις λογο. Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει τι κανεις με αλλο αμαξι γιατι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης και παρομοιως δεν σε εμπιστευομαι ουτε και εγω..
Και που ξερω εγω οτι φορας superchips? Στην ουσια φορας ενα προγραμμα ( και αν φορας κιολας) για 1ο σταδιο μονο που δεν εισαι καν 1ο σταδιο οπως λες και βαζεις σαλτσες για stage 2.. Stage 2 με φιλτρο και τελικο δεν υπαρχει πουθενα..
Εγω πιστευω οτι δεν φορας καν προγραμμα γιατι αν φοραγες δεν θα περιμενες 2 χρονια για να μαθεις πως πας και αν δουλευει, ξερεις ομως να δηλωνεις οτι εισαι ενα αμαξι πισω απο mp165 την εποχη που δεν ειχε ερθει καν στην Ελλαδα αυτο το κιτ, αλλιως θα με εψαχνες να δοκιμασουμε τοτε που το ειχα εγω mp165..
Αυτο που περιγραφεις με τον κολλητο σου το ιδιο μπορει να γινει με το ST..
Οταν δεχεσαι να πατησεις με ST και ταζεις βιντεακια παντου και εχεις ολα τα μετρα (μονο test drive που δεν το εκανες : ) και μετα το γυρνας στο καλαματιανο εγω ειμαι ο πρωτος που δεν σε εμπιστευομαι καν.. Κριμα τις ''φωνες'' που εχεις βαλει στους, οπως τους ειπες εσυ, ντουρβαδες που θες και να βοηθησεις..
Υ.Γ. εγω μεσα ειμαι για σταση.. whistling
Υ.Γ.2 βαλτε το βιντεο
Staros said:Καταρχάς Vagma το πρωτο ολοκληρωμένο MP165 στην Ελλάδα είναι του Darth οπότε φούμαρα μας λες..
Staros said:Βαγγελάκη άσε τα περί εφηβείας και τα σχετικά και ότι προσωπικό θες να μου πεις έλα πες το μου από κοντά η έστω με πμ πίσω από το πληκτρολόγιο έγιναν πολλοί μάγκες.
Πρώτον ποίος μίλησε για βραβεία και βλακείες;; μάλλον θες να περάσεις να πάρεις εσύ την ανοιχτή παλάμη σωστά; θα σε αφήσω μωρέ να περάσεις σιγά το πράγμα εύκολο.....θα αφήσω το γκάζι.
Δεύτερον το αμάξι μου άμα θες το πάμε και μαζί δυναμόμετρο να δεις τι θα βγάλει έτσι για να σου φύγει η ιδέα άλλα βέβαια εσύ δεν το πας δυναμόμετρο...μήπως μας κρύβεις κάτι;;
Υ.Γ πάμε και τελείως μόνοι μας άμα θες χωρίς μάρτυρες και βλέπεις και από κοντά τι άτομο είμαι όπως και το αμάξι μου πως είναι.
vagma said:για μαμα st ελεγα.....το φιλαρακι που θα μου γνωριζες και δεν εγραφε σε φορουμ οπως ελεγες......αλλα τελικα ειναι o staros.....που φοραει ενα μανιταρι no name ελεγες και τιποτα αλλο.........και ξαφνικα βρεθηκε με σπιραλ χωρις καταλυτη και την 60αρα πεταλουδα σου............εγω γιατι να πιστεψω τις αγνες προθεσεις σου/
ελα σπιτι μου για καφε να δεις το κουτι με το bluefin και την συσκευη μεσα.............ελα να δεις τι γραφει πανω.......ξερεις γινονται και αγορες online απο mountune...αυτο εκανε ο γνωστος μου απο θεσσαλονικη.....ειναι πιο φθηνο το πακετο να ερθει απο αγγλια ξερεις......... .....προτιμω να κανω οποιο ανοιγμα θελω με το φιλο μου το βασιλη γνωριζοντας οτι δεν ειναι κοντρακιας και οτι δεν κανει απατεωνιες λες και αμα πανω στην κοντρα κερδισει καποιος θα παρει το βραβειο της ανοιχτης παλαμης...... giggle giggle giggle.......την βελτιωση εγω την εχω δει στο αμαξι μου και δεν εχω αναγκη να με πιστεψει κανενας απο δω.............εγω στα φορουμ υπαρχω οχι για να κανω κοντρες οπως κανουν αλλοι............εχω ξεπερασει προ πολλου την εφηβεια.......... ..........για μενα εχει τελειωσει το θεμα............
α και νικολακη εφαγες τοτε την κολωνα μονο σε μια αλλαγη ταχυτητας..............και να σου πω το μετανιωσα που ανοιξα πανω στην εθνικη οδο αλλα ευτυχως που το ανοιγμα ηταν 90-140 χιλ............τοσο χρειαστηκε μονο για να ριξει κολωνα τοτε που χε μονο ενα φιλτρακι...........και οσο για τοτε(2 χρονια πριν) εγω αλλα ειχα κανονισει με τον περικλη για 3 αυτοκινητα μαξιμουμ και βρεθηκαν 8!!!!!!!!!!!!!!..............για αυτο μας γραψανε οι αστυνομικοι...........ηθελα να φυγω αλλα τεσπα.............
DarthFiesta said:Και αλλη μια ερωτηση επειδη θες να βοηθησεις..
Στις ποσες στροφες εχεις κοφτη με προγραμμα superchips?
DarthFiesta said:Μαλλον εσυ δεν διαβαζεις..
Παμε παλι..
1) Που ειναι στο online store οτι μπορω να αγορασω προγραμμα της Mountune?
2) Οσο για το αν το mountune ειναι προγραμμα superchips :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Δηλαδη 7300 ή 7500 σαλ?
Πολυ ξεκαθαρη απαντηση..
DarthFiesta said:Στο 1 δεν μου απαντησες... ειμαστε σε thread με προγραμμα για ST..
Επειδη φοραω προγραμμα superchips οπως λες θελω να βαλω μονο το προγραμμα της mountune απο το online store και δεν το βρισκω...δεν θα με βοηθησεις?
vagma said:και αμα σου απαντησουν να με @εσεις
και έχεις πολλά πανάθεμα σεDarthFiesta said::laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Αμα μου ζητηθει για να βοηθησω οποιον ενδιαφερεται για την mountune μπορω να ποσταρω ολα τα email που ειχα μαζι τους..
αυτο κανονιζεται ευκολα..
Αφου γραφεις ρε Βαγγελη οτι μπορει οποιος θελει να το αγορασει απο το online store... τι μου λες για email τωρα...
DarthFiesta said::laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Αμα μου ζητηθει για να βοηθησω οποιον ενδιαφερεται για την mountune μπορω να ποσταρω ολα τα email που ειχα μαζι τους..
αυτο κανονιζεται ευκολα..
Αφου γραφεις ρε Βαγγελη οτι μπορει οποιος θελει να το αγορασει απο το online store... τι μου λες για email τωρα...
vagma said:......ξερεις γινονται και αγορες online απο mountune...αυτο εκανε ο γνωστος μου απο θεσσαλονικη.....ειναι πιο φθηνο το πακετο να ερθει απο αγγλια ξερεις......... ....
DarthFiesta said:Λες οτι ο φιλος σου απο θεσσαλονικη αγορασε το mp165 απο το ιντερνετ...επειδη λοιπον 2 χρονια που φοραω προγραμμα της superchips οπως λες εσυ οτι φοραω superchips, θελω να βαλω Mountune τωρα... θα στειλεις το λινκ? Θελω επειγοντως την βοηθεια σου..