Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

christina-st

Original poster
New member
Jun 21, 2014
63
1
0
θεσσαλονικη
λοιπον εχθες βρηκαμε την ευκαιρια και πηγαμε το αμαξι σε εναν γνωστο μας και πολυ καλο μηχανικο.μετα απο αρκετη κουβεντα για το αμαξι μας ειπε οτι αφου εχουμε τους κωδικους των σφαλματων μπορουμε να αγορασουμε μια διαγνωστικη συσκευη για να βλεπουμε ανα πασα στιγμη τα προβληματα του αυτοκινητου. οι τιμες ειπε οτι παιζουν σε χαμηλα επιπεδα δηλαδη με 30-50€ μεσω ιντερνετ.

εχει αγορασει κανενας κατι τετοιο;
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Προφανώς εννοούσε κάτι τέτοιο που συνδέεται με smartphone και κάνει δουλειά φθηνά και αξιόπιστα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε επίσης εδώ και εδώ.
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
μπαινει μονιμα(αν θες βεβαια) στη θεση της OBDII θυρας κατω απο το τιμονι. Δουλευει με wifi(σε iphone, mac, ipad) η bluetooth για android + laptop. Ετσι μεσο κινητου και προγραμματων οπως το torque και αλλα πιο εξιδικευμενα που μπορεις να βρεις freeware αλλα και σπασμενα μπορεις εν κινηση να βλεπεις μετρησεις απο το αμαξι σου και σε περιπτωσεις fault engine να επεμβαινεις και να σβηνεις τη βλαβη απο το καντραν εφοσο ειναι κατι σε common fault οπως περιγραφεις. Το κοστος οπως εχει ποσταρει και ο Κωστας στο ebay ξεκινανε απο 10 ευρω και ανεβαινουν οσο θες τοσο σε ποιοτητα αλλα και επιλογες ανιχνευσης και επεμβασης στην ECU του αυτοκινητου. προσωπικα επειδη το laptop ειναι κουραστικη φαση παρειγγειλα και εγω μολις εχτες για το iphone ενα wifi OBD II και μεσο torque το οποιο εκανα και upgrade με 10 ευρω περιπου εχεις απεριοριστες δυνατοτητες.

μεγαλη προσοχη αν θελεις να το δουλεψεις μεσο κινητου αν εχει iphone!!!Γενικως με τα iphone σε αυτο το τομεα τον εχουμε "πιει" ...
 

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
1
0
44
Αθηνα
εγω πηρα μια απλη wifi mini ELM για να την εχω μονιμα επανω και να μην μπαινω σε διαιδκασιες βαλε-βγαλε, κουμπωνε-ξεκουμπωνε. 13 ευρω το πηρα και οτι βγει...αν δω οτι δεν... εχω βρει ενα καλο δοκιμασμενο με 32 ευρω.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread