Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

elenhpanag

Original poster
Newbie
Feb 19, 2024
2
0
1
Athens
Μοντέλο
MK8
Καλημέρα σας, έχω ένα Fiesta του 2019, μόλις ανεβάζει λίγο στροφές ακούγεται από το air condition κάτι σαν σφύριγμα. Εγώ δοκιμάσει με κλειστό το A/C και δεν ακούγεται κάτι οπότε από εκεί προέρχεται ο ήχος. Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι ακούγεται επειδή γυρνάει το φρεον στο κύκλωμα. Μήπως έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;

elenhpanag

Original poster
Newbie
Feb 19, 2024
2
0
1
Athens
Μοντέλο
MK8
Δεν με αφήνει να ανεβάσω βίντεο 😑

Last edited:

stathis93

MK7.5
Newbie
Jul 25, 2024
4
2
3
Μοντέλο
MK7.5
Fiesta του 2018 st line. Μόλις βάζω τον αυτόματο κλιματισμό κάνει και σε εμένα ένα σφύριγμα. Λογικά θα το έχει το μοντέλο δεν εξηγείται αλλιώς. Και σε εμένα το ίδιο απάντησαν. Με λίγο ψάξιμο είδα πως το φρέον περνάει όντως πολύ κοντά από τον χώρο της καμπίνας και την πλευρά του συνοδηγού.

• Like
Αντιδράσεις: elenhpanag

stathis93

MK7.5
Newbie
Jul 25, 2024
4
2
3
Μοντέλο
MK7.5
Ένα απαλό σφύριγμα όχι συνέχεια. Μόλις το βάζω και μετά ανά 10 λεπτά

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,101
164
63
Μοντέλο
MK6
Πιθανως ο κινητηρας - μοτορακι που ωθει τον αερα.
Αλλα ειναι εικασια.
Αν δουλεύει εντάξει ψυξη-θερμανση. Αν δεν εχει καποια ενδειξη. Αν ο θορυβος δεν ειναι δυνατος, τοτε πολυ πιθανον να ειναι απο κατασκευης ετσι.

stathis93

MK7.5
Newbie
Jul 25, 2024
4
2
3
Μοντέλο
MK7.5
Ναι πιστεύω είναι από κατασκευή έτσι. Η ψύξη δουλεύει κανονικά και άμεσα.

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

tr4ncekostas

Newbie
Aug 27, 2024
1
1
3
Μοντέλο
MK8
Καλησπέρα σας, fiesta mk8 1.5tdci 120 ps μου το κάνει και εμένα αυτό αλλά ο ήχος είναι ενοχλητικός. Εάν έχεις μουσική ντάξει δεν πολυακούγεται αλλά εάν δεν έχεις πραγματικά σου κάνει το ταξίδι μαρτύριο. Είναι ένα πολύ μικρό βουητό στυλ τσιριγματακι σαν να τρίβονται πλαστικα μεταξύ τους. Το πήγα στην ford sfakianakis ( είχα και κάποια άλλα θεματάκια που ήθελαν να δουν ) και δεν εντόπισαν τον ήχο ( ακούγανε μόνο το βρόντο που κάνει η ανακύκλωση όταν βάζεις μπροστα το κλιματιστικό ). Θα το πάω και αλλού ( μάλλον στον Ντουλάκη στην Λαμία ) , εάν μάθω κάτι παραπάνω θα σας πω.

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread