Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
Καλησπερα  σας, είμαι νέος κάτοχος του fiesta 2009 μοντελο. Δεν μου δουλεύει το bluetooth δεν κάνει καν αναζήτηση ή πατάω το κουμπί telephone και κάνει mute το ηχοσυστημα !!! Και οι θύρες usb και aux ενώ υπάρχουν δεν δουλεύουν,  . Δλδ βάζω το στικακι και δεν το βρισκει ούτε ανάβει το λαμπάκι πάνω στο στθκακι (δεν μεταφέρει ρςυμα η θυρα) ... Έχω αυτα προβλήματα,  έχετε κάποια δύσκολο εμπειρία ν με βοηθήσετε. Έστω κάποιον τεχνικό γνώστη να απευθυνθώ!!!
 

MadMan

Pro Member
Jun 1, 2018
513
1
18
Καλημέρα SOTHLI και καλώς ήρθες στους Fiestamaniacs
Τα μυνήματά σου τα 2 προηγούμενα διαγράφηκαν διότι ήταν τα ίδια... αφορούσαν το ίδιο αντικείμενο.

Όσον αφορά την ερωτησή σου εγώ δυστηχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.Υποθετικά μπορώ να σου απαντήσω ..
Καλό θα ήταν να το πας στη Ford ή σε κάποιον ηλεκτολόγο που εμπιστέυεσαι ώστε να το δει
Δεν νομίζω να είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε αγχώνει..
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
Ευχαριστώ πολύ για τις διαγραφές ψάχνοντας έβλεπα ο τι υπάρχουν  ομάδες για συγκεκριμένα μοβτελα (ωραία οργανωση). Υπάρχει κάποιος  στον Πειραιά που να ασχολείται με τέτοια προβληματα; Επίσης διάβασα ο τι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι το usb module  (συσκευή κάτω από το ντουλαπάκι συνοδηγού) αλλά τέτοιο ανταλλακτικό δεν μπορώ να βρω προς πωληση... όποιος μπορεί να με βοηθήσει... Ευχαριστώ...
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Είναι το bluetooth module που βρίσκεται κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Αυτό υποστηρίζει και το usb που βρίσκεται μπροστά από το χειρόφρενο και κάτω από το λεβιέ ταχυτήτων.
Προσωπικά και πριν απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, θα σου πρότεινα να βγάλεις έναν πόλο της μπαταρίας, να αφήσεις το αυτοκίνητο για κανένα 10λεπτο να κάνει reset και μετά να συνδέσεις τον πόλο και να ξαναδοκιμάσεις. Αν παίξει, έχει καλώς, αν όχι τότε θα πρέπει να ψάξεις για μεταχειρισμένο module σε μάντρα με μεταχειρισμένα ή στο ebay κυρίως από Αγγλία. Υπάρχουν πολλά.
Αλλιώς η αντιπροσωπεία είναι μονόδρομος. Δεν νομίζω να ασχοληθεί τρίτος ηλεκτρολόγος με αυτό. Συνήθως δεν έχουν γνώσεις ή εμπειρία πάνω στα fiesta και δε βγαίνει το μεροκάματο...
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
Και εγώ για αυτο σκεφτόμουν... Αλλά όσα τηλ έχω πάρει σε μεταχειρισμένα δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό αν ξέρετε κάπου να απευθυνθώ πείτε μου) !!!  αν πάρω ένα usb module θα χρειαστεί κάποιον κωδικο;
 

nexus

Vip Team
Pro Member
Jul 2, 2013
550
12
18
Αθήνα
Σου δούλευε κανονικά, και ξαφνικά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο σταμάτησε να δουλεύει?

Έχεις τσεκάρει μήπως έχεις κάποια καμμένη ασφάλεια? Έχεις δει με κάποιο διαγνωστικό τύπου ELM/Torque, αν σου έχει κρατήσει κάποιο σφάλμα στον εγκέφαλο?
Κάνε αυτό που σου είπε και ο Κώστας με την μπαταρία να κάνει ένα reset ο εγκέφαλος μήπως και διορθωθεί.

Για να αγοράσεις μτχ, θα έλεγα πρώτα να βρεις το module κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, κάτι τέτοιο ψάχνεις να βρεις (αν είναι το ίδιο με το sync του mk7.5):

IMG_1210s.jpg


και να δεις τον κωδικό που γράφει πάνω του, ώστε να ψάξεις για το ίδιο. Αυτό σαν τελευταία λύση, γιατί δεν νομίζω να χαλάνε και τόσο εύκολα αυτά.
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
καλησπερα. Το  έχω βρει δεν είναι ίδιο έχει μια βίδα στην μέση.. το πήρα μεταχειρισμένο και δεν έχω κωδικό multimedia. Αλλά θα κάνω reset..και σκέφτομαι να βγάλω να δω μην έχει φύγει κάποια φύσα πίσω από την πηγή... Είναι  περίεργο γτ όταν πατάω το κουμπί telephone μου κάνει mute... Δεν έχω aux.. κι δεν έχω bluetooth και usb... Όλα μαζί...
 

nexus

Vip Team
Pro Member
Jul 2, 2013
550
12
18
Αθήνα
Όταν το είχες πάρει το αμάξι, δούλευαν όλα αυτά? Κοίτα και τις ασφάλειες.

Κοίτα και το βιντεάκι εδώ για το πως να κάνεις reset:

https://www.youtube.com/watch?v=mkEncolexEA
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
Μεταχειρισμένο το πήρα. και δεν μου έχει δώσει κωδικό multimedia... ασφάλειες όλες οκ... reset πόση ώρα να αφαιρέσω τις φυσες.. γτ το έκανα για 20" το πολύ..
 

nexus

Vip Team
Pro Member
Jul 2, 2013
550
12
18
Αθήνα
Κοίτα και το βιντεάκι που έβαλα:

https://www.youtube.com/watch?v=mkEncolexEA
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
Αυτο ακριβώς έχω και εγώ.. θα το κάνω πάλι.. ελπίζω να έχω αποτέλεσμα
. Ευχαριστώ πολύ!!
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
Παιδια, καμία διαφορά  στο σύστημα... Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει οθόνη  android, ώστε να μη χρειάζεται την μονάδα bluetooth του;; η κάποιος ν ξέρει που να βρω;  Όχι παραγγελια γτ δεν είναι 100%Πώς φταίει αυτό.
 

fiestaf1

New member
Aug 29, 2018
85
1
8
εφοσον λες οτι ειναι η καλωδιωση,εγω θα ειχα αλλαξει τα καλωδια που πανε απο την μοναδα στην μοντουλα bluetooth.λιγο που το έψαξα νομιζω η ford δεν βγαζει ξεχωριστα τετοιο καλωδιο αλλα εφόσον υπάρχουν οι φισες θα μπορουσες να το κανεις μονος σου...τωρα αν το προβλημα ειναι στο καλώδιο που παει απο μοναδα στην μοντουλα bluetooth αν βαλεις android δεν θα εχεις προβλημα.(διοτι ετσι κι αλλιως αυτη η μοναδα θα βγει off).αν ομως το προβλημα ειναι σε αλλο καλωδιο παλι θα εχεις προβλημα.
δυστυχως ομως δεν έχουμε πολλές επιλογές για android.εγω εχω βαλει αυτο εδω
https://www.aliexpress.com/item/LJDA-Android-6-0-Car-DVD-Player-For-Ford-Fiesta-2008-2009-2010-2012-2013-2015/32862159151.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d4iXbjY
 

SOTHLI

Original poster
Newbie
Mar 2, 2019
8
0
0
καλησπέρα παιδιά.. Όλα καλα με το πρόβλημα μου.. Ήταν καλωδίωση που είχε κάψει το  module.. (κάποιος θα το είχε πειράξει πριν από εμένα... Ευχαριστώ πολύ για τις βοήθειες..
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread