Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Sharky

Original poster
New member
Apr 14, 2012
82
3
8
Χανιά
Καλησπέρα, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στα Χανιά και αφού στεγνώσαμε λίγο παρατήρησα έναν αποχρωματισμό (άσπρισμα) στο μαύρο πλαίσιο των παραθύρων μου στο st line mk8, αφού τα έπλυνα καλά και όσο ήταν βρεγμένα φαίνονταν οκ, αλλά όταν στέγνωσαν βγήκε αυτή η ασπριλα πάλι η οποία έφυγε, καλύφθηκε θα έλεγα καλύτερα, μόνο όταν τα πέρασα με υγρό για πλαστικά (aerospace 303), απαράδεκτο για καινούριο αμάξι 1 χρόνου, το έχει πάθει κανείς άλλος; ευχαριστώ.
 

Nikol@r@s

Administrator
Staff member
Moderator
Mar 28, 2012
773
46
28
19
Αθήνα
    • Administrator
    • Moderator
  • #2
Δυστυχώς αυτά τα είχα πάθει και με το ΜΚ6 και πιστεύω συμβαίνουν στα περισσότερα αυτοκίνητα τα οποία είναι εκτεθειμένα στα καιρικά φαινόμενα και δεν φυλάσσονται σε κλειστό γκαράζ. Βέβαια το ΜΚ6 το έχουμε και 15 χρόνια, στον ένα χρόνο όντως είναι λίγο περίεργο να βγάλει τέτοιο θέμα, εγώ θα πέρναγα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία από την στιγμή που είναι ακόμη εντός εγγύησης.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
19
www.fiestamaniacs.gr
Το ίδιο "πρόβλημα" που μάλλον δεν είναι πρόβλημα τελικά έχω και στο mk6 και είχε αρχίσει να εμφανίζεται και στο ST. Με καθαριστικό/γυαλιστικό πλαστικών εξαφανίζεται μέχρι να ξαναεμφανιστεί μετά από πολλή βροχή ή πλύσιμο. Πιστεύω ότι φταίνε τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν στα πλυντήρια και όχι το ίδιο το υλικό. Εγώ πάντως το ξεπερνάω μέχρι σήμερα με καθαριστικό πλαστικών. Και φαίνεται σαν καινούριο.
 

Sharky

Original poster
New member
Apr 14, 2012
82
3
8
Χανιά
Τώρα είναι κατάμαυρο και  γυαλιστερό αφού το πέρασα με το γυαλιστικο. Άμα με τις βροχές ξαναφύγει αν μπορέσω θα βγάλω φωτο. (αν και δεν το έχω ψάξει πως θα την βάλω εδώ)
 

PatRinos

Rookie
May 16, 2018
36
0
0
Μήπως υπάρχει φώτο πριν το "γυάλισμα".  Αυτά τα κομμάτια δεν είναι φτιαγμένα να γυαλίζουν. Είναι ματ και ελαφρώς σαγρέ. Οπότε δε ξέρω για ποιο λόγο θεωρείται "πρόβλημα". Από καινούργιο είναι ελαφρώς γκρί και όχι βαθύ μαύρο.
 

Sharky

Original poster
New member
Apr 14, 2012
82
3
8
Χανιά
Ναι, μπορεί και να έχεις δίκιο! Ίσως να μου είχαν μαυρίσει-γυαλίσει από το υγρό που τα είχα περάσει μετά το συνήθισα και όταν ξαναγιναν γκρι να μου φάνηκαν σαν ξεβαμένα. Οπότε όλα καλά εδώ. Έχουμε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούμε όπως η τυχόν διαρροή παραφλου από το oring της αντλίας νερού!!! Μακρυά από μας! Ελπίζω να έχουν διορθώσει τίποτα στα mk8.
 

PatRinos

Rookie
May 16, 2018
36
0
0
Ναι γενικώς είναι ελαφρώς γκρί αλλά μετα γυαλιστικά γίνεται μαύρο.
Ποιό  o-ring? Δεν έχω ακούσει τίποτα. Έχουν τα mk8 θέμα διαρροής ?
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread