Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Γιωργος1

Original poster
Newbie
Oct 31, 2020
1
0
0
Παιδια καλημερα..ειμαι καινουργιος στο φορουμ και αποφασισα να ψαχτω λιγακι και να ακουσω τη γνωμη σας γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα και με εχει ταλαιπωρησει πολυ.

Εχω ένα fiesta του '12 1400, diesel.Το προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι το εξης: Οταν εν κινησει αφηνω τελειως το γκαζι για να αλλαξω ταχυτητα,μου δινει μονο του λιγο γκαζι με αποτελεσμα να ανεβαινουν στιγμιαια οι στροφες κατα 100,200,ακομα και 300 καποιες φορες!για παραδειγμα,ειμαι με 3η πατωντας το γκαζι,φτανω 3000 στροφες και οταν αφησω το γκαζι για να αλλαξω ταχυτητα,οι στροφες ανεβαινουν (ενω δεν παταω γκαζι) στισ 3200 και μετα πεφτουν και γινεται η αλλαγη!Το ιδιο γινεται σε οποιαδηποτε αλλαγη ταχυτητας!Αυτο φυσικα εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να ''συμπλεκταρω'' ποτε σωστα και το αυτοκινητο,να ''ψιλοκλωτσαει'' μετα την αλλαγη ταχυτητας πραγμα που με δυσκολευει αφανταστα στην οδηγηση!
 

theoanag

Member
May 23, 2018
114
49
28
Τσεκαρε το κολαρο που παει απο το φιλτροκουτι στο turbo, ισως μετα τoν αισθητηρα maf δεν ειναι καπου καλα σφιγμενο η εχει σκασει, και περνει περισσοτερο αερα απο αυτον που διαβαζει ο αισθητηρας, μου το εχει κανει σε βενζινη γιατι δεν ειχα σφιξει καλα το κολαρο που επιανε στην πεταλουδα γκαζιου οταν την καθαρισα.
 

geokats

Staff member
Member
Oct 23, 2019
199
154
43
39
ΛΑΜΙΑ
www.flickr.com
Μοντέλο
MK8
WEBSITE
https://www.youtube.com/user/sonataflower
LOCATION
Thessaloniki
Τα πιο καινούριας τεχνολογίας αυτοκίνητα κρατούν στροφές ώστε να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στην επόμενη ταχύτητα. Το mk8 μου το κάνει αυτό. Επίσης στην πρώτη, με το που αφήσεις λίγο συμπλέκτη ανεβάζει στροφές.
Παρ' όλα αυτά ένας τεχνικός έλεγχος θα κάνει καλό και στο αμάξι, και σε εσένα ώστε να διαπιστώσεις αν είναι πρόβλημα ή όχι.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread