Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Spring.n

New member
Oct 2, 2017
69
0
0
kwstasp5 said:
Αυτες οι κεραιες απο το E-bay αξιζουν? εχω δει σαν μινιατουρες που ειναι και πολυ φθηνες,καμια 2-3 για καβατζα σκεφτομαι επειδη δεν εχω.
μαρκα ;
 

The Ace

Hero Member
Vip Team
Nov 20, 2015
1,309
182
63
50
Αθήνα
Δώστε ρε παιδιά 15€ και πάρτε τη sport της Ford, μια χαρά δουλεύει
 

kwstasp5

Rookie
Feb 19, 2018
18
0
0
The Ace said:
Δώστε ρε παιδιά 15€ και πάρτε τη sport της Ford, μια χαρά δουλεύει
Και εγω την γνησια θα εβαζα αλλα δεν γινεται συνεχεια να την ξεβιδωνω, παλια σε ενα φιλο μου που αγοραζε την γνησια γυρω στο 20€ 3 φορες του την εκλεψαν ως που στο τελος βαρεθηκε να δινει λεφτα, 60€ συνολικα που στις μερες μας ειναι μια περιουσια,πηρε με 10€ 5 κεραιες κινεζικες και πιανει τζαμι που ειναι οσο ο αντιχειρας απο το ebay.
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Aν έχεις πέσει στην περίπτωση και σου κλέβουν συνέχεια την κεραία, άσε, δράμα. Δεν μου έχει τύχει αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πλέον την αυθεντική πάνω, αλλά μία aftermarket αγορασμένη από Βουλγαρία. Είναι λίγο πιο κοντή από την εργοστασιακή (όχι μινιατούρα) και πιάνει μια χαρά τους σταθμούς. Επίσης είναι ελαστική (για την περίπτωση που βρω σε κανένα δέντρο κλπ)...
 

alpapahr

New member
May 23, 2015
66
0
6
34
www.zygos-artas.gr
Αγόρασα μια ωραία sparco με 10€ και μετά απο 4 μήνες και ενώ άφησα το αυτοκίνητο 1 ώρα κάτω απο το σπίτι και έξω απο το γκαράζ μου την έφαγαν... Πήρα λοιπόν μια ωραιότατη πλαστική με 0.99€ απο ebay (αν πεσει κάτω παίζει και να σπάσει) και είμαι μέσα στην αθήνα με αυτή! Διαφορά σε σήμα δεν έχω διαπιστώσει εκτός απο ένα ελάχιστο σε περιοχές που έτσι και αλλιώς και η μαμά δεν έπιανε καλά! Για ταξίδια έχω μια δεύτερη sparco και κάνω την δουλειά μου! Για εμένα αν είσαι σε πόλη μέσα και θες μικρή κεραία παίρνεις μια του μονόευρου και κάνεις την δουλειά σου και για ταξίδια έχεις την μαμά.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread