Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Swordman

MK7
Member
Nov 7, 2011
234
0
16
43
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
Μοντέλο
MK7
grg019 said:
Επρεπε να το πατησεις οπως λεει ο Μιχαλης λιγο παραπανω. Θα σου δειξει την ενδειξη στην κεντρικη οθονη και θα μεινει μονιμα αναμενη η λυχνια στο καντραν

nos7 said:
Κρατα το πατημενο για 3-4 δευτερολεπτα και θα απενεργοποιηθει....οταν ειναι απενεργοποιημενο αναβει μονιμα το λαμπακι και στο καντραν και στο κουμπι!!!

Thanx! :)
 

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
Vag said:
Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως...αυτή η φύσα τι είναι;;;


Του esp  πρεπει να ναι! Αλλαζεις το πλαστικο κ βαζεις το διακοπτη του σπορτ ωστε να χεις ον οφ
 

Vag

Member
Nov 15, 2012
176
0
0
33
Γνωρίζουμε δηλαδή αν αυτή η φύσα καταλήγει κάπου σίγουρα; Αν βάλω δηλαδή τον διακόπτη θα μπορώ να έχω on/off ή είναι απλώς αναμονή?

Γιατί απ όσο ξέρω, αν το αμάξι έχει σύστημα antispin, δεν γίνεται να μην έχει κουμπί απενεργοποίησης, γιατί πχ αν βάλεις αλυσίδες στα χιόνια ΠΡΕΠΕΙ να το απενεργοποιήσεις, αλλιώς έμεινες.

Κι απ την άλλη εμένα όταν σπινάρουν οι τροχοί, δεν φαίνεται να τους κόβει κάπως...
 

Vag

Member
Nov 15, 2012
176
0
0
33
Έχω την εντύπωση πως ανάβει στιγμιαία στο check. Το θέμα είναι πως προχθές σε μια μεγάλη στροφή με γυαλί δρόμο, το Fiestάκι έφυγε και μετά άρχισα να παίζω λίγο (να πω την αλήθεια μου) με τιμονιές, καθώς επίσης και σε έναν άλλο παρόμοιο δρόμο χθες που ξεκινώντας σε ανηφόρα σπίναρε ασύστολα...

Αν είχα ESP δεν θα έπρεπε να μη με αφήσει να τα κάνω αυτά? Και επίσης αν είχα δεν θα αναβόσβηνε το λαμπάκι όταν θα προσπαθούσε να με διορθώσει?
 

marios7kal

Pro Member
Jul 28, 2011
342
0
0
32
Αθήνα
αν και δεν ειμαστε στο σωστο θεμα, το esp δεν παρεμβαινει τοσο αισθητα!
δηλαδη μπορει να σου περιορισει τις 'τιμονιες' αλλα δεν θα τις εξαλειψει!
οσο για το σπινιαρισμα, οσο σπινιαρει το αμαξι και προσπαθει το esp να το σταματησει αναβοσβηνει συνεχως η ενδειξη στο καντραν, και νιωθεις να σταματαει λιγο τη δυναμη που δινεις εσυ με το γκαζι..
 

Vag

Member
Nov 15, 2012
176
0
0
33
marios7kal said:
οσο για το σπινιαρισμα, οσο σπινιαρει το αμαξι και προσπαθει το esp να το σταματησει αναβοσβηνει συνεχως η ενδειξη στο καντραν, και νιωθεις να σταματαει λιγο τη δυναμη που δινεις εσυ με το γκαζι..

Ακριβώς αυτό ΔΕΝ μου έκανε φίλε μου... Θα μπορούσα να συνεχίσω να σπινάρω επ'αόριστον αν δεν άφηνα το γκάζι εγώ. Άρα συμπεραίνω πως δεν έχω ESP... αλλά αναρωτιέμαι η φύσα τι δουλειά έχει εκεί;
 

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
37
Αν δν εχεις εσπ δεν θα μου παραξενευε το γεγονος να τοποθετουν απο το εργοστασιο τις ιδιες καλωδιωσεις σε ολα τα φιεστα ασχετα απο το τι εκδοση ειναι το αμαξι!  Απλα αν θυμαμαι καλα απο τον ιουλη του 2011 εβγαζε στανταρ το εσπ. Ισως αν το χες αγορασει τοτε να το χει! Δν χανεις τπτ παντως να πας απο μια αντιπροσωπεια η απο εναν ηλεκτρολογο κ να δεις  αν οντως ειναι συνδεδεμενο καπου!
 

Vag

Member
Nov 15, 2012
176
0
0
33
Τελικά το είδα σήμερα και δεν ανάβει η ένδειξη του esp όταν γυρνάω το κλειδί..οπότε δεν έχω...
 

fiestalarissa

Member
Aug 27, 2014
117
0
0
33
λαρισα
ενας ακομα στο club χωρις esp επιτελους  ok234 ok234 σημερα παρελαβα το κουμπι και προσ εκπληξη ολων στη φορντ δουλευε ρολοι!!! μεινανε μαμακες :p γιατι μου ειχαν πει πολλες φορεσ στο παρελθον ξεχασε το δεν γινετε θελει αλλο εγκεφαλο  AR15firing AR15firing AR15firing
 

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
43
www.youtube.com
Τους έκανες μάγκες στην αντιπροσωπεία από το πουθενά..
Κακά τα ψέματα είναι αδύνατον να γνωρίζουν τα πάντα και για όλα τα αμάξια. Το ψάξιμο που ρίχνεται όλοι εσείς που έχετε τα fiesta δεν το ρίχνει κανένας υπάλληλος καμιάς αντιπροσωπείας αλλά ούτε κανένας υπεύθυνος η προϊστάμενος έστω και στα σεμινάρια που παρακολουθούν.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread