Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by tzimo

  1. T

    Πρόβλημα με επιτάχυνση

    το ιδιο θεμα εχω κι εγω αλλα μονο  στις 2 πρωτες γκαζιες οταν βαζω μπρος και μετα στρωνει. Πιστευα οτι το κανει επειδη ειναι κρυο το αμαξι αλλα με αυτα που διαβαζω ανησυχω!
  2. T

    Ελαστικά για το mk7

    επειδη κι εγω θα αλλαξω ελαστικα σε λιγο καιρο σε 195/45/16 ψαχνοντας βρηκα αυτα: Falken Ziex ZE914 Ecorun https://www.skroutz.gr/s/7317637/Falken-Ziex-ZE914-Ecorun-195-45R16-84V.html εχει κανεις αποψη για αυτη τη μαρκα?
  3. T

    Βοήθεια με ηλεκτρολογικά

    Τι να πω! Πολλα ευχαριστω!
  4. T

    Βοήθεια με ηλεκτρολογικά

    Μου καηκαν οι 2 λαμπες στο δεξι στοπ πισω. Γνωριζει κανεις αν ανοιγει ευκολα το φαναρι και με ποιο τροπο? εκ πρωτης ματιας δεν ειδα τπτ βιδες.
  5. T

    Τέταρτο Service για το ΜΚ7 (4 έτη)

    Εβαλες και τακακια και πληρωσες μονο 155? απιστευτη τιμη!
  6. T

    Αλλαγή χρώματος στις ζάντες μας

    καλησπερα παιδια, επειδη σκεφτομαι να παω κι εγω τις ζαντες μου στον biliri για ισιωμα-βαψιμο σε ανθρακι χρωμα γυαλιστερο και κοκκινη δαγκανα. Οσοι πηγατε εκει ειστε ευχαριστημενοι? αποτι εχω δει θελει 200 ευρω ισιωμα-βαψιμο. Για τη δαγκανα ξερετε ποσο θα παρει επιπλεον? ευχαριστω!
  7. T

    Μπαταρία

    Ηρθε και σε μενα η ωρα να αλλαξω μπαταρια Σκεφτομαι για τη Varta Blue Dynamic C22 52AH Εχετε να προτεινετε καποια αλλη?
  8. T

    Πέμπτο Service για το ΜΚ7 (5 έτη)

    Καλα θα ηταν να αλλαζα και λαστιχα σε αυτη την τιμη :) απλη μετακινηση τα μπροστα με πισω εγινε. Στον Πλεσσα παω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον επαγγελματισμο τους και τη δουλεια τους οποτε ειμαι διατεθειμενος να δωσω και κατι παραπανω απ'οτι θα εδινα αλλου.
  9. T

    Πέμπτο Service για το ΜΚ7 (5 έτη)

    Σημερα εκανα κι εγω το 5ο σερβις στα 53χιλ χλμ και περιελαμβανε λαδι, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερος, μπουζι, βαλβολινες, καθαρισμα πεταλουδας, ζυγοσταθμιση και λαστιχα εμπρος-πισω, καθαρισμος ταμπουρα 180 ευρω συνολο
  10. T

    Περαστικά μου...

    174 + 20 η εργασια το μαλλι
  11. T

    Περαστικά μου...

    Ναι εχεις δικιο, ξερεις οταν την πατας σκεφτεσαι οτι μπορουσες να κανεις 10 πραγματα διαφορετικα και να την ειχες γλιτωσει.. Τωρα για τον καθρεφτη ξερουμε καμια εκτιμηση κοστους? αυριο θα παω απο τον πλεσσα βεβαια να το δει.
  12. T

    Περαστικά μου...

    Χθες βραδυ παρακαρισμενο το φιεστα μου στην δεκελειας Ν.φιλ/φεια , γυρναω και το βρισκω με ξηλωμενο τον καθρεπτη και γρατζουνισμενη την πορτα. Απ'οτι μου ειπανε επσε μηχανακι πανω αλλα κανεις δεν ειδε αριθμο πινακιδας..Περαστικα μου..
  13. T

    Πρόβλημα με το σύστημα ψυχαγωγίας.

    Το βρηκα, ευκολη ητανε η λυση :) Ευχαριστω!
  14. T

    Πρόβλημα με το σύστημα ψυχαγωγίας.

    Καλησπερα παιδια, εχω ενα μικρο θεματακι με το ραδιο. Οταν αλλαζω τους αποθηκευμενους σταθμους 1-9 απο το κουμπι στο τιμονι παει μεχρι το 6 και δεν παει στο 7 αλλα ξαναρχιζει απο την αρχη παλι. Δεν μου το εκανε αυτο παλιοτερα. Εχετε καμια ιδεα τι παιζει?
  15. T

    Φανοποιεία - Γρατζουνιές - Eπιδιόρθωση

    Παιδια αυτη http://www.you.gr/proionta/outdoor-lifestyle/syntirisi-aftokinitou/katharismos-peripoiisi/rubbing-compound-3m-473ml εχει καμια διαφορα απο την παραπανω που ειχα βαλει? ή μονο στα ml? και οι 2 ειναι χοντρες αλοιφες. Λεω αυτη τη Κυριακη να πιασω να τις κανω. Επισης αυτη...