Καλώς ήλθατε στο ανανεωμένο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για λόγους ασφαλείας για να μπορέσετε να συνδεθείτε θα πρέπει να κάνετε επαναφορά κωδικού βάζοντας το e-mail που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας.
Επαναφορά κωδικού

Recent content by Sharky

 1. S

  Σβήνουν ενδείξεις

  Και εμένα τώρα τελευταία μου κάνει κάτι περίεργα το mk6 της συζύγου, μοντέλο 2002! Ζωή να χει! Γυρίζω το κλειδί και δεν κάνει τίποτα, δεν μιζαρει, και ανεβοκατεβαίνουν ο δείκτης της θερμοκρασίας, υπόψη μπαταρία μόλις άλλαξα. Η μία φορά πάτησα τα alarm και σαν κάτι να κόλλησε και έκανε και ένα...
 2. S

  Εγγυηση και βλαβες

  Έχει χαλάσει σε κάποιον άλλο εδώ ηλ.παραθυρο; Σε 2,5 χρόνια ρε γμτ!! Τι κάνουν εκεί στη ford, μόνο με το στήσιμο ασχολούνται;
 3. S

  Εγγυηση και βλαβες

  Συνεχίζω με διακόπτες παραθύρων, βασικά δεν δουλεύει του οδηγού μόνο αλλά πρέπει να είναι fix.Να δούμε πότε θα τους φέρουν, μέχρι τότε κλειστό το παράθυρο καλοκαιριατικα!
 4. S

  Ιμάντας Χρονισμού και αντλία νερού

  Αυτές οι τιμές δεν γράφει αν ειναι για ecoboost 1.0 που αποκλείεται! λεει μονο fiesta!
 5. S

  Ιμάντας Χρονισμού και αντλία νερού

  Γνωρίζει κανείς το κόστος αντικατάστασης του ιμάντα χρονισμού του κινητήρα 1,0 ecoboost? Είναι πολύπλοκη διαδικασία και χρονοβόρα! 8ωρο και... Τα πρώτα του 2012 θα πρέπει να αρχίσουν τις αλλαγές αφού η ford δίνει περιθώριο 10 χρόνια η 150.000 μίλια. Από τώρα το σκέφτομαι και πρέπει να μαζεύω...
 6. S

  No key detected

  Θα το κάνω,ελπίζω να μην είναι δυσλειτουργία στα ηλεκτρονικά του. Ευχαριστώ.
 7. S

  No key detected

  Καλημέρα,χθές μου έβγαλε το αυτοκίνητο μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω μπαταρία σύντομα, όπως και έκανα γιατί λόγω της κατάστασης είπα να μην το αφήσω. Αλλάζω μπαταρία και σήμερα το πρωί που έφευγα για την δουλειά μου μου βγάζει no key detected!!! Πανικοβλήθηκα γιατί πίστεψα ότι δεν θα έμπαινε μπρος...
 8. S

  καυσαέρια μέσα στην καμπίνα

  Πρέπει να έχεις διαρροή λαδιού στο ψευτοκάπακο και το λάδι πέφτει στην πολλαπλή εξαγωγής. Πήγαινε σε συνεργείο,δεν είναι κάτι τρομερό.
 9. S

  system off to save battery

  Και εμένα το ίδιο βγάζει και δεν δουλεύει το start stop. Mου είπανε στο service πως είναι λόγω των λίγων χιλιομέτρων που κάνω, 5000 το χρόνο. Και μικρές διαδρομές.
 10. S

  Εγγυηση και βλαβες

  Μπαταρία,με άφησε μία εβδομάδα από όταν το παρέλαβα! Κακή αρχή αλλά από τότε, 2 χρόνια,όλα καλά.
 11. S

  Προβλημα εκκινησης κινητηρα

  Και εγώ διαβάζω πολλά θέματα στο fordownersclub και έχω φοβηθεί! Έως τώρα έχω μια ακινητοποίηση στα 2 χρόνια που το έχω , από μπαταρία μόλις το πήρα, αλλά έρχομαι από hyundai που 17 χρόνια δεν με είχε αφήσει ποτέ στο δρομο, οπότε έχω κάποια ανασφάλεια! Πολλά ηλεκτρονικά!
 12. S

  Προβλημα εκκινησης κινητηρα

  Θάνο συνέχισε να ενημερώνεις να δούμε και εμείς τι άλλο μας περιμένει με τα ρημάδια! Καλή έκβαση σου εύχομαι.
 13. S

  Υγρασία στον εγκέφαλο

  Τι μοντέλο έχεις; 
 14. S

  1η ταχυτητα κιβωτιου

  Πρέπει να έχει περιοριστή ροπής,κάτι τέτοιο, για να μην ζοριζεται το κιβώτιο. Και εμένα το st line 125 κάπως έτσι, νωθρό το νιώθω,ενω η τρίτη του πχ ανοίγει δυνατά και δείχνει τα 125 άλογά του.
 15. S

  Διαρροή παραφλού

  Τουλάχιστο νόμιζα πως με τόσα χρόνια στην παραγωγή ο κινητήρας δεν θα είχε προβλήματα! Παρά μόνο ηλεκτρονικής φύσεως που έχω ήδη αντιμετωπίσει κάτι μικροπροβλήματα. Φίλε Κώστα πες μας αν μπορείς τι άλλο πρόβλημα έχεις αντιμετωπίσει για να ξέρουμε όλοι οι κάτοχοι mk8 τι μας περιμένει!