Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by puma-r

  1. P

    Τοποθέτηση ηχείων

    καλησπερα παιδες!θα ηθελα καποιος να μου πει τις διαστασεις των εργοστασιακων ηχειων(ιντσες ή εκατοστα)των μπροστινων και των πισω ηχειων που εχει το mk7 sport!ευχαριστω! ;)
  2. P

    Επικαιρότητα

    εγω παντως ειμαι αντιθετος σε αυτο!!!πιστευω οτι και αυτο ειναι κατι στημενο για να μας κανουν οτι θελουν και σ'αυτη τη περιπτωση!αν τους νοιαζει τοσο πολυ και κοπτονται για το περιβαλον μπορουν να βρουν πολλους αλλους τροπους και με μεγαλυτερη συχνοτητα (οχι μια φορα το χρονο)για να σωσουν τον...
  3. P

    Τι μουσική ακούτε?

    πωπω!!!ανατριχιασα!!! worthy worthy worthy
  4. P

    Χρόνια πολλά!

    χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις!
  5. P

    VS

    αν ειναι το rallye 945κιλα to gti ειναι πανω απο 1000κιλα ;),οπως ειπε και ο giannis_suzuki εχουν πολλες διαφορες σε εξοπλισμο!τεσπα επειδη τυγχανει να εχω και τα δυο αυτοκινητα στο γκαραζ(swift sport και 106 gti)και τα δυο εργοστασιακα μπορω να πω οτι το 106 ειναι πιο γρηγορο!
  6. P

    VS

    γενικο συγκριτικο,επιταχυνση απο σταση,ρεπριζ,αισθηση τιμονιου στο στριψιμο,κακα τα ψεματα το swift ειναι αυτο που λεμε "αυτοκινητο"το 106 ειναι κουβας αλλα σου κανει ολα τα χατιρια!το swift δεν εχει βγει τυχαια ο αντικαταστατης του rallye! ;)απο αποψη βαρους το swift ειναι στα 1060-1070 κιλα...
  7. P

    VS

    οτι βιδα εχει πανω το αυτοκινητο δεν εχει ουτε ενα σημαδι που σημαινει οτι δεν εχει ανοιχτει ποτε τιποτα!εχω κανει και συγκριτικο με της γυναικας μου το swift sport και το 106 ειναι αρκετα πιο νευρικο!
  8. P

    VS

    χαχα!καλο και αυτο!ειναι καραμαμα!!!το μοναδικο του πλεονεκτημα ειναι οτι εχει 60000Km και ασπαστο μοτερ!!!!
  9. P

    Πίσω φώτα mk7

    ειναι λιγο...οτι να'ναι!!! wall
  10. P

    VS

    δεν παταγαμε συνενοημενα απλα παταγαν οι δυο τους και απο πισω εγω τους περνουσα απο δεξια.
  11. P

    VS

    με το GTI που καναμε ενα πατημα με swift sport(σκουπα) και με ignis sport(φιλτρο,τελικο)ημουν μπροστα και απο τα δυο.το GTI ειναι πιο αργο απο RALLYE λογω βαρους.
  12. P

    VS

    χθες το βραδυ στη παραλιακη στο υψος του Αγιου Κοσμα προς Γλυφαδα,εχω διπλα μου ενα Grand Cherokee v8 χρωματος κυπαρισί το οποιο ακουγοταν πολυ αγριο,αυτο που μπορεσα να δω ηταν μια ελευθερη εξατμιση,δεν ξερω τι αλλο φορουσε,ανοιγω μια δευτερα και του κανω 3-4 κενα διαφορα μεχρι τα 200km/h ηταν...
  13. P

    Τι ζάντες θα βάλουμε στο mk7?

    πολυ ομορφο!πολυ καλη επιλογη!!! ok234 ok234 ok234
  14. P

    Επικαιρότητα

    πολυ λιγα του εκαναν του κερ@τ@!!!αναθεμα σε οσους συνεχιζουν και στηριζουν-ψηφιζουν αυτους τους αλητες!!! :mad: :mad: :mad:
  15. P

    ΒΜW 325 E36 turbo

    αντε με το καλο!κρεμασε του και κανα σκορδακι-ματακι και εισαι ετοιμος!