Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by pirat

  1. P

    Αλλαγή φίλτρου καμπίνας

    https://www.youtube.com/watch?v=r-SAsJuG6RA Στο βίντεο από πάνω φαίνεται τι πρέπει να κάνεις, το πεταλ του γκαζιού πρέπει να το βγάλεις, δεν υπαρχή χώρος
  2. P

    Αλλαγή μπαταρίας ΜΚ6

    Λογικές τιμές, τι έβαλες τελικά ?
  3. P

    Αλλαγή μπαταρίας ΜΚ6

    Εξαρτάτε από την τιμή που θα την πάρεις, εγώ πάντως αν η Varta είναι ακριβή θα έπαιρνα μια επώνυμη καλής ποιότητας σε λογική τιμή.
  4. P

    Πλήρης απογοήτευση!

    Δεν χρειάζεστε να μήνη το αμάξι, γέμισε το τέρμα και κάνε μερικά χλμ. π.χ 100-150 και μετά ξανά γέμισε το και μέτρα πόσο θα πάρει. Κάνε την διαίρεση και το βρήκες. Θα ζορίσεις την αντλία χωρίς λόγο.
  5. P

    Ελαστικά ΜΚ7,5

    Με 250 πάντως βάζεις σχεδόν τα πάντα. Αν θέλεις αντοχή στα χιλιόμετρα μην βάλεις michelin έχω τα pilot spotr 3, πολύ καλό λάστιχο αλλά εγώ δεν κάνω πολλά Χιλ. μαχ 8000 το χρόνο. Επίσης αν δεν έχεις κάνει καλό είναι να κάνεις και μία ευθυγράμμιση, είναι κρίμα να βάλεις καινούρια λάστιχα και να τα...
  6. P

    Service Mk6

    Κακό δεν κάνει να την καθαρίσεις, δεν είναι κάτι δύσκολο
  7. P

    Πρόγραμμα service ford - 3 Έτη (60000 km)

    Κάτι λιγότερο αν θυμάμαι καλά 3,7
  8. P

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK7

    https://www.youtube.com/watch?v=HQFlntUo16A Το πέτυχα τυχαία και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Αρκετά απλό στην υλοποίηση του μου φάνηκε.
  9. P

    Τρίτος χρόνος,τρίτο πρόβλημα

    Για την βάση πολλά φιέστα έχουν αυτό το πρόβλημα. Στο δικό μου έχει αλλάξει ο προηγούμενος στις 30000 χλμ, και έχω ακούσει πόλους που την έχουν αλλάξει. Πιστεύω πως ήσουν άτυχος με αυτό το αμάξι
  10. P

    Service Mk6

    ΟΚ. Πως και δεν έβαλες τα μαμά ? είναι αρκετά φτηνά στην αγορά τους.
  11. P

    Service Mk6

    Μπουζί ?
  12. P

    Κατανάλωση ΜΚ6

    Νέα για την κατανάλωση του μκ6, Αθήνα-Ηγουμενίτσα 4 άτομα με  αποσκευές  470 χιλ. 6 λιτρά/100  με ταχύτητες 90-110 εκτός από τις προσπεράσεις. Αυτό οφείλετε σε αντικατάσταση  θερμοστάτη καθώς ο παλιός έμενε λίγο ανοιχτός και έπεφτε η θερμοκρασία.
  13. P

    Κατανάλωση ΜΚ6

    Γεμίζεις μέχρι επάνω και κάνεις τις βόλτες σου και όταν θα βάλεις βενζίνη θα ξαναγεμίσεις μέχρι επάνω ξανά. Αν είναι δυνατόν και από την ίδια αντλία ακόμα καλύτερα. Μέτα θα υπολογίσεις την κατανάλωση με βάση τα λίτρα που έβαλες.
  14. P

    Κατανάλωση ΜΚ6

    Στην αντλία αλλά και πάλη στο περίπου. Πάντως τα 7,5 για ταχύτητες 70-80 σε επαρχιακό μου φαίνονται  πολλά για αυτό το αυτοκίνητο. Nissan sany 1.4 ήταν κάτω από 6 με την ίδια οδηγήσει
  15. P

    Κατανάλωση ΜΚ6

    Μέτρηση καταναλώσεις σχολαστικά αυτόν τον μήνα, δεν μπορώ να πέσω κάτω από τα 7.5 λίτρα με τίποτα, ακόμα και με ταχύτητες 70-80 χιλ. με πολύ ήπια οδηγήσει. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο ?