Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by Old bone

  1. O

    Πόσα χρόνια οδηγάμε?

    Οδηγώ εδώ και 48 χρόνια :o Αδεια από το 1971, η γνωστή γαλάζια με τις πολλές λευκές σελίδες. Εξαψήφιος αριθμός αδείας βέβαια!!
  2. O

    Τι χρώμα αμάξι έχετε?

    Frozen white βεβαίως βεβαίως :D
  3. O

    1o service

    Ναι, εκεί το έκανα. Από εκεί είχα αγοράσει και τις ασφάλειες κλοπής των ζαντών. Τιμή έχω αναγράψει. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συνεργάσιμο. Αποφεύγω όταν μπορώ τα συνεργεία "φίρμες".
  4. O

    1o service

    Το service έγινε πριν από ...ένα μήνα. Όλα καλά. Σου επιτρέπουν να είσαι παρών στην διαδικασία. Κόστος €145.
  5. O

    1o service

    Καλημέρα, Πλησιάζει η ημερομηνία για το πρώτο service του Fiesta μου. Υπάρχουν πληροφορίες ή γνώμες για το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Μ. Κωνσταντίνου στην Αγ. ΄Παρασκευή? Ευχαριστώ.
  6. O

    Το αυτοκίνητο των ονείρων μας

    Εγώ πάλι κρατώ μικρό και σχετικά φθηνό καλάθι. Α45 AMG. Με 60.000€ δικό σας. Και τα 381 άλογα μου αρκούν. Είναι διαχειρίσιμα
  7. O

    Συνάντηση στο Dia Notche την Κυριακή 18-9-2016

    Υπολογίστε και εμένα.
  8. O

    Παρουσίαση Μελών

    Ευχαριστώ για όλα! Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:1471415255 Όχι, έχω επικεντρωθεί στα μονοθέσια της Tamiya. Κάτι τέτοιο: http://www.modelclub.gr/main/index.php/gallery/civil/199-tyrell-p34 Μια απασχόληση που ξεκίνησε το ...1976!
  9. O

    Παρουσίαση Μελών

    Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τις ευχές. Edit: Η κλίμακα που δουλεύω σήμερα είναι η 1/12 και όχι η 1/20 όπως εκ παραδρομής έγραψα. Δεν βρίσκω τρόπο να διορθώσω το αρχικό κείμενο.
  10. O

    Παρουσίαση Μελών

    Καλημέρα και από εμένα. Ονομάζομαι Σταύρος και είμαι κάτοχος ένος ΜΚ7 140hp, λευκού χρώματος, από τις 30 Μαΐου. Για άλλη έκδοση του Fiesta πήγαινα και βρέθηκα με αυτήν λόγω δελεαστικής προσφοράς του dealer της Ford. Ταυτοποίησα την ιπποδύναμη με το χρώμα από την database του εργοστασίου στην...