Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by nikos23

  1. N

    Τριγμοί σε mk8

    Μετα απο πολυ ψαξιμο, αυτος ο τριγμος απο την πλευρα του συνοδηγου, οφειλεται σε συντονισμο του πλαστικου που ειναι πανω απο τον αεραγωγο των ποδιων. Εμενα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι απο την πορτα, αλλα τελικα ειναι απο κει. Δοκιμαστε μολις ακουσετε τριγμο να πιασετε το πλαστικο του αεραγωγου
  2. N

    Τριγμοί σε mk8

    Ναι κι εγω καπου σε εκεινο το σημειο εχω, αλλα δεν μπορω να ξεκαθαρισω.. προχθες εν κινησει εβαλα το χερι κατω απο το ταμπλο που εχει κατι καλωδια και προσωρινα σταματησε αυτος ο συντονισμος... Την παρασκευη παω για το πρωτο service, θα τους το αναφερω αν και δε νομιζω να ασχοληθουν.. Η επομενη...
  3. N

    Τριγμοί σε mk8

    Κι εγώ ακουω τριγμους συντονισμού κάπου στη πλευρα του συνοδηγου, σε μικρες ταχυτητες δεν μπορω να εντοπισω που ακριβώς.. Η οθονη σιγουρα δεν είναι.
  4. N

    Βελτίωση για mk8 diesel

    Μίλησα χθες το πρωι με τον Κακλαμάνο, λόγω περιορισμένου χρόνου του, κρατησε το τηλ μου να μιλήσουμε αναλυτικά μέσα στη βδομάδα. Το μόνο που ρώτησα είναι τι γινεται με την εγγύηση. Μου είπε οτι χάνεται, αλλα το πρόγραμμα έχει επιλογή on/off οπότε σε τυχόν πρόβλημα απενεργοποιείται.
  5. N

    Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018

    Μέσα κι εγω +1 άτομο
  6. N

    Το Fiesta του Μήνα - Ιανουάριος 2018

    Ευχαριστώ πολύ για τις ψήφους σας, καθως και στον Χρήστο (xrhstos fiestakis) για τις φωτο που εβγαλε στο αμαξι μου..
  7. N

    Αγορά νέου αυτοκινήτου

    PHILIPS H7 12V 55W X-Treme Vision 130%  αυτές έβαλα. εχουν πολυ διαφορα απο τις δικές του. Θα αλλάξω και τα προβολακια γιατι και σε αυτα φαινεται πλεον η διαφορα χρωματος. Ειναι λευκό το χρωμα
  8. N

    Το Fiesta του Μήνα - Ιανουάριος 2018

    ford fiesta mk8 st_line 1.5 tdci
  9. N

    Αγορά νέου αυτοκινήτου

    Χθες μαλιστα άλλαξα και τις λάμπες, με άλλες με λευκό χρώμα. Πάλι το ίδιο συμβαίνει. Δεν είναι ενοχλητικό μέχρι να το δείς τη πρώτη φορά.. Μετα αν δεν αλλάζει το αποδέχεσαι..
  10. N

    Αγορά νέου αυτοκινήτου

    Κάτι που παρατήρησα, δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή ειναι σε όλους το ίδιο, το βράδυ κ έχοντας τα φώτα ανοιχτά, απο τη θέση του οδηγού αριστέρο φανάρι,σε μια γωνια περίπου 45 μοιρών, ο φωτισμός να κάνει μια σκιά μια μαύρη γραμμή. Βλέποντας το φανάρι απ΄εξω ήταν όλα σωστα.
  11. N

    Ανάπλαση DPF στο MK8

    Η ένδειξη κανονικα εμφανίζεται σε κάθε αναγέννηση, ωστε να μη σβήνει τον κινητηρα στη φάση αυτη. Η εξαναγκαστικη γίνεται όταν ήδη έχει βγει η ενδειξη και δεν μπορεις να κινηθεις πανω απο 48 χλμ για ενα ενα τεταρτο, οποτε πρέπει να γίνει εξαναγκαστικη αναγέννηση.
  12. N

    Ανάπλαση DPF στο MK8

    Αν θυμαμαι καλα το εγχειρίδιο γράφει οτι η αναγέννηση γινεται στα 400 με 500 χλμ αναλόγως τις συνθήκες. Ενδεχομένως να έκανε αλλη μια εν κινήσει, αλλα ένδειξη δεν έχει βγαλει εως τώρα.
  13. N

    Ανάπλαση DPF στο MK8

    Χθες και μετα απο 1000 χλμ κατάλαβα την πρώτη ανάπλαση στο dpf. Δεν άναψε κάποια ένδειξη, απλως φευγοντας απο τη δουλεια οταν σταματούσα είχε μια μυρωδιά. Οταν έφτασα στο σπίτι είδα καταναλωση στο ρελαντι 0,7 και να δουλευει σε λιγο υψηλότερες στροφες. Δεν το έσβησα, εκανα μια βόλτα για ένα...
  14. N

    Συνάντηση την Κυριακή 10/12/2017 στο Deck στη Πάτρα

    Παιδιά χάρηκα πολύ που τα είπαμε απο κοντά, περάσαμε πολύ ωραία... Περιμένω την επόμενη συνάντηση να ξαναβρεθούμε..