Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by mk1 Stelios

  1. M

    Εμφάνιση εικονιδίου στο καντραν ΜΚ8

    Όντως μπαίνουν σε safe mode τα diesel όταν ανάψει το λαμπάκι και δεν πάνε επάνω από 3.000 στροφές, ότι και αν έχει προκαλέσει να ανάψει το τσεκ. Σε πιο μεγάλο μοτέρ diesel της φορντ, λόγω του ότι ήταν πυροσβεστικό(χρονολογίας 2007), έκανα γρήγορο ξεκίνημα στο κλειδί(για να πάρει μπροστά), χωρίς...
  2. M

    Check engine-αισθητήρας λάμδα

    Κάψε την βενζίνη που έχεις, άλλαξε βενζινάδικο, κάνε μερικά χιλιόμετρα και το βλέπεις.
  3. M

    Σχετικά με ασφάλειες MK1

    Από το Μκ2 είναι η ασφαλειοθήκη αυτή και δεν κάνει για το Μκ1 Για το Μκ1.... Ασφάλεια Νο1  8Α  για φως καμπίνας, φλασέρ, κόρνα, ρολόι, αναπτήρα               Νο2  16Α πίσω φώτα στοπ, φως όπισθεν, καλοριφέρ, βαντιλατέρ, καθαριστήρες και πιτσιλιστήρι(αν έχει μοτεράκι).               Νο3  8Α...
  4. M

    Χάλασε ο συμπλέκτης

    Δεν ξεχνάω όσους έχουν Μκ1 φιέστα!! Κρίμα να μην είμαστε κοντά! Θα σας το είχα φτιάξει χωρίς χρήματα. Είναι πολύ απλό το βάλε βγάλε σασμάν σε αυτό το αμάξι. Καλή χρονιά και σε εσάς!!
  5. M

    Χάλασε ο συμπλέκτης

    Πιθανόν να χάλασε το ρουλεμάν στο δίσκο-πλατό. Είναι το ρουλεμάν μέσα στο κιβώτιο. Θέλει βγάλσιμο το σασμάν και αλλαγή το σετ. Η ζημιά είναι σαν μια αλλαγή δίσκου.
  6. M

    Προβλημα εκκινησης κινητηρα

    Κάποιος αισθητήρας δεν διαβάζει σωστά. Δύσκολο μέχρι αδύνατο, να εντοπιστεί από διαγνωστικό. Μόνο όταν το ψάξουν την στιγμή που υπάρχει το πρόβλημα.
  7. M

    Τι ζάντα θα βάλουμε στο mk6?

    θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη. ...ακόμα και με 16 θα κοπανάει. Σαν την 15άρα δεν θα είναι.
  8. M

    Σχετικά με αναρτήσεις!

    Με τα κόνι είναι πιο άνετο και από την μαμά ανάρτηση. Ρώτα αν επισκευάσεις τελικά την μπλιστέιν, αν μπορούν να στην μαλακώσουν. Σίγουρα κοπανάει και από πεσμένα ελατήρια.
  9. M

    Ελατήρια Χαμηλώματος

    Σίγουρα θα θες και ελατήρια. Η δοκιμασμένη λύση είναι eibah με κόνι κίτρινα. Τα αμορτισέρ που έχει να ξέρεις πως επισκευάζονται.
  10. M

    Προβολακια

    Πίσω από τον προφυλακτήρα, στο σημείο που είναι να μπουν οι εργοστασιακοί.
  11. M

    Ηλεκτρικοί καθρέπτες

    Δύσκολο να υπάρχει καλωδίωση. Αν υπάρχει θα είναι από την μεριά που είναι οι μεντεσέδες στην πόρτα.
  12. M

    Πρόβλημα με μοτέρ

    Δεν είναι θέμα μη εξουσιοδοτημένου συνεργείου...αλλά θέμα μηχανικού! Είναι και θέμα γνώσης που πρέπει να έχει ο κάτοχος, για να μην πέσει θύμα κακού συνεργείου. Πιο εύκολα μπορεί να στην κάνει ένα συνεργείο εξουσιοδοτημένο που έχει πιτσιρικάδες, παρά ένας σωστός μάστορας. Του αδερφού μου (αν...
  13. M

    Πρόβλημα με μοτέρ

    Το θέμα είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ αν είχε πρόβλημα το παλιό μοτέρ στην μπιέλα. Πιστεύω να το κράτησες για ανταλλακτικά.
  14. M

    Πρόβλημα με μοτέρ

    'Έχεις ελάχιστα χιλιόμετρα για να πάθει το αμάξι τέτοια ζημιά. Πολύ δύσκολο να γίνει διάγνωση για πύρο μπιέλας. {Μου θυμίζει μια περίπτωση, που εξουσιοδοτημένο συνεργείο έβγαλε διάγνωση δίσκο πλατό στα 25.000(σε καινούργιο αυτοκίνητο)....και τελικά το ίδιο δίσκο πλατό αλλάχτηκε στα 300.000.}...
  15. M

    ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ-ΚΑΙ ΜΙΖΑ

    Μήπως δεν κάνει καλή γείωση? Θέλει έλεγχο για αρχή, το κεντρικό καλώδιο που γειώνει το μοτέρ.