Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by Κυριακος

  1. Κ

    Βαλβιδα οπισθεν??

    Καλησπερα! Τωρα τελευταια συχνα-πυκνα δε μου αναβουν τα λαμπακια της οπισθεν,με συνεπεια να μη δουλευουν και οι σενσορες για το παρκαρισμα! Ξαναλεω οτι δε μου το κανει συνεχεια!! Βαλβιδα οπισθεν η κατι αλλο??
  2. Κ

    Πρόγραμμα για ΜΚ6

    Ναι. Υβριου 12 στο υψος του πρωτου νεκροταφιου!
  3. Κ

    Καλύτερο ελαστικό

    Ναι αυτο ειναι! Οχι, πες μου ενα καλο λαστιχο!
  4. Κ

    Καλύτερο ελαστικό

    Μοντελο 2007/Μκ 5??Μκ6?? /1600cc. H χρηση γινεται περισσοτερο εντος των τειχων, χωρις να λειπουν βεβαια και οι εξορμησεις! Ναι το ξερω οτι θ ακουσω πολλα και διαφορα,αλλα ειπα μηπως και βοηθηθω!
  5. Κ

    Καλύτερο ελαστικό

    Θελω ν αλλαξω λαστιχα στο Fiestaκι!Διασταση 195-55-15. Επειδη ειναι η πρωτη φορα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο που τ αλλαζω,υπαρχει καποια προταση? καποιο ελαστικο που να δουλευει καλα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο?? Εχω ακουσει καλα λογια για τα Brigestone t001!
  6. Κ

    Kαθίσματα & bucket MK7

    Σ ευχαριστω πολυ!!
  7. Κ

    Kαθίσματα & bucket MK7

    Για να μην ανοιγω νεο θεμα εχω ερωτηση σχετικα με τα καθισματα. Εχω fiesta 1,6 μοντ/07 ,πορτες 3! Μπορω ν αλλαξω ολοκληρο το σαλονι  και να βαλω δερματινο απο ST?? Οι οδηγοι ταιριαζουν η οχι??
  8. Κ

    Παρουσίαση Μελών

    Χαιρετω απαντες! Ειμαι ο Κυριακος,κι εδω και μια εβδομαδα ειμαι κατοχος ενος Fiesta 1,6 μοντελο του 2007! Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλυτερες του αναμενομενου!! Καλως σας βρηκα!!