Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by kkalog

  1. K

    Ελαστικά για το mk7

    Καλημέρα, Ήρθε η ώρα μετα απο 4 χρόνια να αλλάξω ελαστικά. Διάσταση 175/65/14 .Τι προτείνετε να κοιτάξω?Είχα πριν τα Premium Contact 5 απο Continental αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος -πολύ μαλακό πλαινό.Σκεφτόμουν για τα Michelin Energy Saver + .Τα χει δοκιμάσει κανείς να μου πεί καμιά...
  2. K

    Απόδοση Air - Condition

    Ναι φρέον, το διόρθωσα . Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  3. K

    Απόδοση Air - Condition

    Ρε παίδες το air-condition τι συντήρηση θέλει?(περα απο συμπλήρωση φρέον)
  4. K

    Αλλαγή Ιμάντα Χρονισμού

    'Αλλαξα και εγω ιμάντα και αντλία σήμερα με ανταλλακτικα γνήσια που τα αγόρασα εγώ 160 ευρώ και 94 ευρώ η εργασία και το παραφλού απο το συνεργείο.254 ευρώ κόστος.
  5. K

    Αλλαγή Ιμάντα Χρονισμού

    Πολυ καλη τιμη!Που πηγες να στα αλλαξουν??
  6. K

    Αλλαγή Ιμάντα Χρονισμού

    Μετα απο 7 χρονια και 83000 χμ ηρθε η ώρα να αλλαξω ιμάντα χρονισμού. Σκέφτομαι να αγοράσω εγώ τα ανταλλακτικά και σκέφτομαι να πάρω τα παρακάτω: Τεντωτήρας-ιμάντας...
  7. K

    Αλλαγή βαλβολίνων ΜΚ7

    Ρε παιδια δίσκο πλατό καθε πότε χρειάζεται αλλαγή?Σιγουρα αυτο ειναι αναλογα τη χρηση που κάνεις αλλα κατα μέσο όρο στα πόσα χμ?Γραφω εδώ γιατί το θέμα με τις βαλβολίνες είναι σχετικό..
  8. K

    Τοποθέτηση ηχείων

    Καλησπέρα παιδιά, Το ηχείο του συνοδηγου μάλλον τα χει παίξει και οδεύει για αντικατάσταση.Ηθελα να ρωτήσω που θα βρώ τα ιδια ακριβώς ηχεία και όχι σε τιμή αντιπροσωπείας..να τα αγοράσω μόνος μου και να παω να μου τα αντικαταστήσουν?
  9. K

    Υαλοκαθαριστήρες

    Εγω πάντως στον Αξωτη τον γνήσιο τον πίσω τον είχε 11 ευρώ αλλα δεν το χε διαθέσιμο .Μαλλον για λαστιχάκι μόνο θα παω αφου το μπράτσο είναι οκ.
  10. K

    Υαλοκαθαριστήρες

    Ρε παιδιά μπορείτε να μου στείλετε κάποια Links που μπορω να βρω υαλοκαθαριστήρα για το πίσω παράθυρο??
  11. K

    Υαλοκαθαριστήρες

    Χθες μολις άλλαξα και τους δικούς μου.24 ευρώ τους γνήσιους.Κράτησα τους παλιούς και θα τους ξαναβάλω το καλοκαίρι έτσι ώστε να μου κρατήσουν σιγουρα 2 χρόνια οι καινούργιοι.
  12. K

    Bluetooth

    30 ευρω μου χαν πει και μενα θυμαμαι..για ενα firmware update!!
  13. K

    Πέμπτο Service για το ΜΚ7 (5 έτη)

    Πέμπτο service στο Νεστορίδη στη Μεταμόρφωση. Αλλάχθηκαν τακάκια ,υγρά φρένων ,εξαέρωση και επαναπλήρωση υγρων ψυγείου με παραφλού, λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας και μπουζί. Κόστος ανταλλακτικών που αγοράστηκαν απο μένα 120 ευρώ..και 50 ευρώ εργασία στο συνεργείο. Επίσης έγινε τυπικός...
  14. K

    Αυτόματο ανέβασμα παραθύρου

    Είχα πάει στον Πανουργιά...και το "εφτιαξε"..μου πήρε 40 ευρώ επείδή είχε ανοιξει την ταπετσαρία..και την επομενη μέρα το κάνε..πάλι..μέχρι σήμερα..
  15. K

    Αυτόματο ανέβασμα παραθύρου

    Πήγα σήμερα για το ετήσιο σέρβις και του πα να το κοιτάξει.Πριν το ανοίξει μου πε σίγουρα μοτερ και κοιταγαμε τιμές και μ ανέφερε οτι κάνει 300 ευρώ το γνήσιο.Εκανε ενα τηλ και βρήκαμε μεταχειρισμένο με 50 ευρώ.Κι ενω το περίμενε να του το φέρουν ανοίγει την ταπετσαρια και διαπιστώσαμε οτι ηταν...