Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by blinkys

  1. B

    T.R.P - Tirantas Racing Project

    Update Σήμερα παραδόθηκε το αυτοκίνητο στον μάστορα που θα φτιάξει το κλουβί και ολόκληρη την εξάτμιση από χταπόδι μέχρι πίσω. μερικές φώτο για το που έφτασε το ξήλωμα.
  2. B

    T.R.P - Tirantas Racing Project

    Με την κατάργηση του A/C ο ιμάντας πέφτει πολύ μεγάλος. Το πρόβλημα λύνεται με μια τροχαλία από Seat Cordoba που μπορεί να βρεθεί τζάμπα και έναν ιμάντα λίγα νούμερα μικρότερο. Μικρό Update. Χθες βγήκε το ταμπλό (πιο εύκολα απ΄οτι περίμενα) και μέσα στη βδομάδα θα βγει και το καλοριφέρ για να...
  3. B

    T.R.P - Tirantas Racing Project

    Τελικά η πατέντα δούλεψε για το A/C. Όποιος θέλει να κάνει το ίδιο ας με ρωτήσει . Εχω έτοιμα νούμερα για ιμάντα για να κάνει την πατέντα πολύ φθηνά και να γλυτώσει τα έξοδα του a/c delete kit.
  4. B

    T.R.P - Tirantas Racing Project

  5. B

    T.R.P - Tirantas Racing Project

    Για να συστηθώ άλλη μια φορά. Με λένε Γιάννη και είμαι ο νέος κάτοχος του τιράντα (Ford Fiesta ST MK6 για κάποιους που δε το ξέρουν). Το αυτοκίνητο αγοράστηκε με σκοπό να μετατραπεί σε αγωνιστικό. Πιο συγκεκριμένα θα συμμετάσχει στη κατηγορία Formula Salloοn στο Κύπελλο Αναβάσεων Β. Ελλάδος...
  6. B

    Τιράντας

    Ερώτηση προς τους mod. Να συνεχιστεί εδώ η ιστορία του τιράντα ή να ανοίξω νέο θέμα;
  7. B

    Παρουσίαση Μελών

    Καλησπέρα σας κι απο μένα. Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι ο νέος κάτοχος του τιράντα του Jim Clark. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε με σκοπο (θεού θέλοντος και τσέπης επιτρέποντος) σε αγωνιστικό.