Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by antonis

  1. A

    Πολλαπλή εξαγωγής - καταλύτης ΜΚ6

    καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις!μολις το τοποθετησω θα σας πω και εγω τις εντυπωσεις μου.να ειστε καλα ρε παιδια,οσες φορες χρειαστηκα κατι και ρωτησα εδω παντα πηρα απαντηση!ειστε ωραιοι!
  2. A

    Πολλαπλή εξαγωγής - καταλύτης ΜΚ6

    καλησπέρα,έχει κανεις καμία πρόταση για χταπόδι-καταλήτη για το 1.4?σκεφτόμουν απο φόκους 1 1.6,αλλα δεν ξέρω αν θέλει πόλλες μόντες για να μπεί,λογικά θα μπαίνει και ο καταλύτης του πιο κάτω έτσι?
  3. A

    Υπολογισμός ζάντας/λάστιχου

    καλησπέρα!βασικά βρήκα μια προσφορά στην τετράδα γιαυτο ρώτησα κιόλας,λες να μην ψαχτώ ε?
  4. A

    Υπολογισμός ζάντας/λάστιχου

    καλησπερα!!γνωρίζει κανείς αν αλλάξω το προφίλ των ελαστικών μου,απο 50 σε 55,αν θα έχω διαφορά σε κρατήματα,τιμόνι,φρενάρισμα?τώρα φοράω 195-50-15 σε 1.4 mk6 με koni κιτρινα ρυθμιζόμενα.ευχαριστώ!
  5. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Καλησπέρα,τελικά βρήκα χρόνο και τα κοίταξα ολα....αποτέλεσμα ο δεύτερος λ και πολλαπλασιαστής..έβαλα μονος μου ημιτασιόν 70€ και 42€ αντοίστιχα,μαζί με ενα σπρέυ φρένων 5€(καθάρισα και την πεταλούδα με τη ευκαιρία)σύνολο 117€.ευχαριστώ οσους απάντησαν στις ερωτήσεις μου.
  6. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Για denso δεν ξερεις κατι ε;ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε.
  7. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Καλησπέρα.μετά απο καθαρισμό στους λ και στις φίσες τους,δεν διαβάζει το διαγνωστικό τον δεύτερο λ.το πρόβλημα με την αυξημένη κατανάλωση και τα ρεταρίσματα στις χαμηλές παραμένει,οπότε καταλείγω σε καμμένο λ.αν πάρω denso universal που ταιριάζει στο φιεστα,και κανω μάτιση με καλάι θα εχω...
  8. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Αύριο θα κοιτάξω τα μπουζί και θα βγάλω και τον λ να τον καθαρίσω και βλέπουμε... Ελπίζω να είναι αυτός..
  9. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Καλημέρα, σήμερα αφού πηγα μια γύρα το φιέστα έβαλα πανω το διαγνωστικό χωρίς να μου δείξει σφάλμα πάλι. Μετά έβγαλα την φισα του λ που είναι πάνω στην πολλαπλη και η λειτουργία του κινητήρα ήταν ακριβώς ίδια (ούτε τσεκ δεν άναψε) μόνο που το διαβασε σαν σφάλμα το διαγνωστικό.καμια ιδεα;
  10. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Λοιπόν [img]https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/905/MdCDcB.png. Μαλλον δεν φαίνονται οι φωτογραφίες, τις εχω ανεβάσει στο προφίλ μου. Αν ρίξει κανείς που γνωρίζει μια ματιά θα του είμαι υποχρεως.
  11. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Ωραίος!!! Ποιο πρόγραμμα να κατεβάσω λες?
  12. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Είδα σε άλλο θέμα πως μετράς τους λ. Αύριο άμα προλάβω θα τους τσεκάρω. Πιστεύω ότι εκεί είναι το πρόβλημα.μολις το δω θα ποστάρω.
  13. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Είναι καιρό έτσι το αυτοκίνητο. Κοίταξα για νερά στις μπουζοπιπες αλλα ήταν κομπλέ. Παίζει λες να είναι λ και να μην το βγάζει σαν σφάλμα; είναι και αυτά τα σκασιματα που μου κάνει κάποιες φορές οταν ξεκινάω...
  14. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Καλημέρα,ξέρεις πως μπορώ να τους μετρήσω με πολυμετρο;
  15. A

    Χαλασμένος λάμδα ΜΚ6

    Έχει 2λ το μκ6 1,4;μήπως ξέρεις;